產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有人用過Huggies,Fitti,噓噓樂嗎?

除左Pampers,請問有人用過Huggies,Fitti,噓噓樂嗎?
Comment如何,好用嗎? Many thanks!

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 請問有人用過Huggies,Fitti,噓噓樂嗎?

siupak01,

huggies唔錯架, 我個女由細到大都用佢, fitti我個女唔得呀, 佢會起紅診, 噓噓樂都係, 不過每個小朋友既接受程度唔同, 其實可以買一包來試下, 如果唔岩, 唯有快的用晒囉. 同埋入媽咪會基本上有試用庄送, 咁咪可以試下囉, 如果未有呢幾間媽咪會資料, 我可以e張form俾你架.

禁止訪問

大宅

kikispider & sarahlee,

其實,我剛剛入左會,好似Huggies咁樣,有個special for 特選會員 (初生裝 - 35pcs x 6 & 細碼 - 60pcs x 3), total $400. 見個廣告寫到好似幾好用,所以考慮緊訂吾訂好,最實際問下用家o既意見ma!

Many thanks!

禁止訪問

男爵府

siupak01 寫道:
kikispider & sarahlee,

其實,我剛剛入左會,好似Huggies咁樣,有個special for 特選會員 (初生裝 - 35pcs x 6 & 細碼 - 60pcs x 3), total $400. 見個廣告寫到好似幾好用,所以考慮緊訂吾訂好,最實際問下用家o既意見ma!

Many thanks!

siupak01,
I have also joined this Huggies promotion as I heard that we will need to change diapers very frequently at the first month, so, there is no need to buy very very expensive diapers. The Huggies newborn is really a good deal

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

i have tried most of brand name, because my daughter skin is quite sensive, so i have to choose it careful.

Of cause the best one still is Pampers, and the next one i like Huggies. According to the price, fitti is acceptable but it is too thick for summer. the rest i don't like it.
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

別墅

我bb由初生至4個多月用Pampers,之後用噓噓樂。
噓噓樂的質素不比Pampers差,用得過。
我bb現在1歲1個月了。

男爵府

siupak01, nn,
Huggies 個promotion係幾好, 我都用緊. 最好係佢送埋貨, 唔駛成日出街買.
我之前都有用sealer 同pampers, 要我rank我會rank pampers最好, Huggies 2nd, sealer 3rd, sealer都幾唔錯架, 又平. Huggies呢好好但係我個人覺得有D硬, 所以E+出街我同囡囡用pampers, 平常就用Huggies.
你地如果真係訂huggies, 唔好訂newborn size咁多呀, bb大得好快架.
I support autism acceptance!

大宅

Huggies Promotion 是什麼, 怎訂 !

大宅

彤b^^, nn, veroshea, ggw & jolly,

Thank you各位先! 其實,我都知pampers一定係最好,因為佢都幾貴,可以希望不需日夜都用佢,盡量慳d!

jolly,

依家加埋你o既意見,我會訂兩箱Huggies,因為可送貨之餘,又真係幾抵喎! :-P 加上你個囡囡都okay,我諗第時我個小B女應該無問題!原本打算訂一箱初生+一箱細碼(頂級柔適).聽你意見,都係訂晒細碼,成箱newborn真係驚用吾晒呀!對嗎?

Thank you very much!

洋房

I also want to know about 'Huggies promotion'.

thanks

大宅

Nepia is very good, my son use pampers and huggies will have 紅診.

Nepia is very soft and thin and it is very dry after wewe...
>>>>>????

洋房

sarahlee
可否e張form比我呀,我個friend想買.唔該哂!

男爵府

hihi.....我都好想入會和定Huggies尿片呀

請問點樣定貨呢?有冇電話比我問呀?
thanks!!

男爵府

vic-wing 寫道:
hihi.....我都好想入會和定Huggies尿片呀

請問點樣定貨呢?有冇電話比我問呀?
thanks!!

I have already replied your pm, please check.

男爵府

stephanieching 寫道:
Huggies Promotion 是什麼, 怎訂 !

The promotion that I joined has already over (due date was April 25), but you could try to call their hotline and ask whether you could join (Tel: 2333-3543) or when will be the next round of promotion.

男爵府

studentmama 寫道:
I also want to know about 'Huggies promotion'.

thanks

Huggies had a promotion in April for mum-to-be to order 2 boxes of diapers at HK$400 with free delivery, however, the promotion order due date was April 25. You can call their hotline and ask (tel: 2333-3543).

大宅

原來Huggies個promotion係25/4己經完左,我打去問過話短期內暫未有discount,真慘喇!因為自己"大頭蝦"missed左個機會買平o野添! :-(

大宅

以家藥房都有特價,最便細碼頂柔$62(60片),總抵過訂,當然係少左送貨了.有d就要$66-$68,m碼最便$66.大家不妨去附近藥房問下.

首頁

尾頁

跳至