意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 154|主題: 123719

去除腋下黑色素??

伯爵府

國民生產總值:15534

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

去除腋下黑色素??

請問有冇媽咪知道點可以去到呢??我好耐之前睇過一本書介紹過係中環可以做激光去除,請問有冇媽咪知道係邊呢??又或者有咩方法好介紹??我試過用個D咩嫩紅素都唔得!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

琥珀宮

國民生產總值:195989

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Re: 去除腋下黑色素??

咁你做咗腋下脫毛未呀?要做咗先可以去除黑色素架喎!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你意思係唔係做激光脫毛呢??
生死有命,富貴由天

琥珀宮

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

因為我見過有D產品話可以減淡腋下黑色素,我諗你自己脫完用都okay掛!因為D產品淨係話脫毛後用,又無話一定要激光脫。

伯爵府

咁我試過喇,都係唔得,所以我想試下激光囉!!
生死有命,富貴由天

琥珀宮

我就無試過,但係我就做緊激光脫毛,脫完之後都係會有D黑色素係度架喎!個美容師話要查番D加速新陳代謝既cream先可以快D更新皮膚,我唔知有無淨係激光脫黑色素。

洋房

國民生產總值:77

PLS CHECK PM

珍珠宮

國民生產總值:34710

我都想知wo!~
我好黑下ga wo!

別墅

國民生產總值:817

我都想知呀!~please pm me, thanks!
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

大宅

國民生產總值:2604

我都想知ar,,thanks

別墅

國民生產總值:696

我都想知呀~~~thx >_<

水晶宮

國民生產總值:61275

2018勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

I also want to know! Pls PM to me !! Thanks!!!

伯爵府

國民生產總值:16016

好媽媽勳章

我試過比人...人手推脂
果個人話腋下黑係因為腋下兩三寸位果個淋巴位塞左
佢試過幫我推果個淋巴位....真係好好多
但未完全白晒...但真係淡左一半有多
她說其實女人在屋企有時間也多按下果個位
因為乳cancer也係果個位塞而引起喎

複式洋房

國民生產總值:252

我都勁勁勁想知呀, 可以PM埋比我麻, 唔該哂你丫

大宅

國民生產總值:1078

Pls check PM. TKS
Cheers, Elaine

複式洋房

國民生產總值:252

我收唔到呀~~~~~嗚~~~~~, 可唔可以SEND 多次呀~~~嗚~~~~~

大宅

國民生產總值:3340

畀面勳章

ABCD媽咪:

你幫親邊間美容店可否介紹,幾多錢?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.