美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

豐胸丸

有沒有人試過邊隻豐胸丸係work?

複式洋房

Re: 豐胸丸

我而家食緊豐胸靈, 因為我未食完第2course,所以話唔到比你知我會大到幾多,不過我而家就大左1吋半

大宅

係唔係上網訂購?另外價錢係.....

別墅

請問幾錢同埋一個療程要幾耐?

:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

複式洋房

ling919
係呀,你都知豐胸靈呀!你有朋友食緊?

ling919 & 0513
一個course食2個月,$5700一set, 不過呢個係promote價, 佢地係10th會加番去原價$6600。

send e-mail去[email protected]問下多d料囉, 我都唔係咁update架咋!! :-P

大宅

上網有留意,但未有friend食過,
因為我有friend試過其他豐胸丸,
完全唔work,因為太貴!
就唔敢買!!

男爵府

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

NewMammy

我想問下停食後會唔回反彈架?如果唔會,貴D都低!!

複式洋房

心心媽
呢個就係佢地個賣點,所以先賣咁~~~~貴!

不過由於我自己仲食緊,所以我都話唔到比你聽係唔係真...

大宅

另外我想問有沒有人試過LF完美配方?
work唔work?而家做promotion有折,
心郁郁...想試下...

複式洋房

Ling919
LF可以免試,我食過唔得,仲生暗瘡! 如果係不如試樋口明日嘉o個隻lu,我都未試過,都想知得唔得,如果你食,記得話我知個result :-P

男爵府

我早兩日行過九龍灣德福屈臣氏counter,個sales話樋口明日嘉隻停食會反彈,她介紹另一隻"豐魔美乳"話成份係泰國山芋,不會反彈,唔知妳們有沒有聽過呢?

複式洋房

心心媽
有呀,豐魔美乳好耐架啦,都係唔得架!!可以慳番。

係咩, 樋口o個隻真係唔得咩?個sales點知呀,新出架喎!咁快知人地會反彈,我唔信!

我自己食緊豐胸靈夠大左好多,不過我都唔敢講話佢會唔會反彈,因為我都未停,真係唔知住,但係個sales咁樣話人地樋口o個隻會反彈,有d衰喎! 不過sales講野都駛信架啦! 都係信自己最好...哈哈...

大宅

Ling919,

Don't try LF, it doesn't work. I eat many than 4 bottles, not change to bigger. I want to try Estro+
I also don't agree the sales said will not work. Because they have 90 days refund guaranteen.
Anyone try this, please comment.

I really want to eat, due to my breast small than Sammi Cheng.

ling919 寫道:
另外我想問有沒有人試過LF完美配方?
work唔work?而家做promotion有折,
心郁郁...想試下...

大宅

LF隻豐胸霜有D效WO
但係要好耐見到個效果-.-
要成差唔多3個月先大左半吋-.-
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

男爵府

NewMammy

唔該晒呀,差d做了傻婆!!

大宅

AngelyHo,Thanks X 100 !!!
我想試下 "豐胸靈",因為係May 10,2004會升返價$6600
實在太貴啦~~~
大家話試唔試好

複式洋房

Ling919
正如你所講豐胸靈真係好貴,你自己諗清楚先,仲有幾日時間,唔急啦!

心心媽
嘻嘻...小小意思,唔駛客氣, 我都係客觀o的咁去睇每件事啫!

AngelyHo
贊成,LF真係好唔掂,我思疑代言人可能係經電腦拾過定係點樣過個手腳。講真我身邊都有唔少人食過,全部都唔得。咁樣即係唔係我個人既問題啦,你話唔係個個得,好~我都信,不過無理由甘多人都唔得架ma,你話係咪先呀!! 所以代言人,廣告同sales都信唔過...哈哈..好似激左o的tim.... :-P :-P

大宅

NewMammy,
你有沒有食豆漿.....配合會更好?

複式洋房

Ling919
有呀,我開頭就落街買,不過後未都係要工人整,包補無糖同新鮮 :-P

你呢?你平時有無飲開呀?就算唔係飲佢豐胸,我覺得一日杯對身體都好!好似話係anit-cancer :-P

洋房

喂new mammy,好耐無見喎!!你個豐胸計劃進行成點呀?? 我..哈哈...同你差唔多成績,真係好鬼死開心,尤其係賣bra個sales度到話我大左咁多既時候,哈哈...你而家仲有無食緊架??

喂喂,互聯呀!!!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題