美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

"向日葵$5800" VS "FIT 型堂$4888" 減肥療程

睇廣告, 2間都幾平, 幾吸引, 你o地會楝邊間呢? 有無人去過呢2間呀? 可否比d意見.

**向日葵**
袁彩雲兩姊妹做代言人, $5800, 4星期可減12磅(繁忙時間$6800) 或 $2800快速減肥, 只須8天, 可減3-8磅(繁忙時間$3300)

**fit型堂**
徐子淇做代言人, 推出"型得起"療程$4888(非繁忙時間優惠)凡參加任何一項療程, 即送其餘三項療程(大腿,手臂, 肚腩, 坐圍)共36次

大宅

Re: "向日葵$5800" VS "FIT 型堂$4888" 減肥療程

i very interest $2,800快速減肥, 只須8天, 可減3-8磅
you have tel or more detail ?

大宅

Re: "向日葵$5800" VS "FIT 型堂$4888" 減肥療程

suking,

請收pm!

大宅

MANDYCHOW,

向日葵 我 上次 係 我 做 FACIL SHOP, 有個 靚 女都 JOINT 左
向日 葵 減肥 我 問 係 唔 係 HKD 5800.00, 話 比 左 HKD 20.XXX.

大宅

can you give me some detail.
thx

大宅

我之前問過向日葵, 佢話$5800係用人手搣脂, 用機做要另加錢

大宅

fit 型堂掂唔掂?係咪真係平?
HI ! 我叫MATTSON 仔,

大宅

啊! 原來向日葵有附加費的, 如果要$2x,xxx就唔考慮喇!

我琴日打o左電話去fit型堂, 問係咪$4888架, 佢話係, 係一個月療程, 每星期去2次,不過要先上去做個脂肪測試, 睇下這個療程是否適合.

大宅

HI MANDYCHOW,

係 我 呀, 你 怕 唔 怕 痛 AR... 因為 係 去年 我 JOINT 左 F4
減肥 MACHINE 1 TIME 大 HKD 133.00 45 MIN
不過 上 年 我 都 有 介紹 過 都 有 BK MAMA 去 左 做, 同 有 廋 FACE & 電 毡 出 汗 AR... PRICE HKD 133.00 1 TIME
45 MIN, 我 依 時 都 有 做 麵 好 WORK.. 因為 我 唔 怕 痛 HE.HE...

大宅

Nam Nam Ma,

請收pm!

洋房

我去過向日葵

我之前去過向日葵,佢地有附加費的。詳情可再講。
大頭陳太字

首頁

尾頁

跳至