美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

用無人用過 Chen Yu 呢隻牌子的護膚品?

今日係Sa Sa見到有做promotion, 唔知有無人用開, 請比D 意見?

複式洋房

Re: 用無人用過 Chen Yu 呢隻牌子的護膚品?

正正正, 不過都幾貴
白色 original 系列
綠色 Biolia 活肌抗敏系列
橙色 抗菌系列
而我就用緊 :
白色"Hydra-Purigying Mask" , "Gentle Exfoliating Scrub" 及"羊胎素" (3隻都係皇牌0黎0架)
橙色"Hudrissima Matifiante"超補水, 早晚用
而綠色系列, 對我來說就有點"漉"

洋房

我就啱啱買你所講的橙色"Hudrissima Matifiante"超補水, 早晚用, 呢隻叫防晒日霜,聽你咁講, 話正, 我都放心d, 但又真係幾貴。

大宅

有幾貴 ? thanks :)

洋房

現在Sa Sa 做promote, 個隻防晒日霜原價$598, 現在$448 得50ml, 不過佢話會用足半年.

複式洋房

係呀..雖然叫防晒日霜, 但早上我用它作打底霜, 個妝好貼又唔易甩, 晚上則搽完羊胎素後再搽它, 真係好補水0架, 掂.
不是hardsell, 用緊真係好.
以前用過HxO, Biothxxx, Lancxxe..等等都不及它.
如果買野記得問佢攞sample.

洋房

係也, 個姐姐話可作打底霜用添,宜家買佢仲送 D sample比我試用添, 有保濕日霜, 磨砂膏, 控油保濕面膜.

大宅

I used "Hudrissima matifiante"超補水, only,
幾 good :-P

首頁

尾頁

跳至