美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

請問有冇媽咪飲緊Fancl的Tense Up, 可否分享一下?

如題.

子爵府

Re: 請問有冇媽咪飲緊Fancl的Tense Up, 可否分享一下?

我上年3月開始飲Fancl既Tense Up, 覺得D皮膚好左, 有番光澤和彈性, 暗倉又少左, 後來發有左BB, 咪即刻問Fancl D sales 佢地話可以keep 住飲, 唔會對BB有影響wor, 現剛生下BB的皮膚仲好靚添! 不妨一試!

大宅

2019勳章

Re: 請問有冇媽咪飲緊Fancl的Tense Up, 可否分享一下?

Dear Surewin:
介吾介意話我知妳之前的皮膚是怎樣的呢? 毛孔是否真會細緻了?
surewin 寫道:
我上年3月開始飲Fancl既Tense Up, 覺得D皮膚好左, 有番光澤和彈性, 暗倉又少左, 後來發有左BB, 咪即刻問Fancl D sales 佢地話可以keep 住飲, 唔會對BB有影響wor, 現剛生下BB的皮膚仲好靚添! 不妨一試!

別墅

我星期一剛剛開始飲Deluxe Tense Up,個sales話飲一盒(一盒十枝)就會見效,等我飲完一盒再黎報料啦!

大宅

我飲tense up都有年半啦!皮膚的水份多左好多,d三角肌紋走番晒出黎。化妝時個妝仲可以keep得耐d及貼d,又易上妝,慳番好多時間架。

首頁

尾頁

跳至