跳至

首頁

尾頁

別墅

大家做個朋友傾吓計呀 ... 我叫 Terence BB 呀

複式洋房

我BB係9月13號出仔, 但係女女黎呀

禁止訪問

複式洋房

你個BB幾多號出世

原文章由 BBclub2004 於 08-6-6 15:10 發表
Hello!! 我個仔仔叫vito

禁止訪問

複式洋房

又係喎, 你亞B開始學企未呀, 我亞女學緊企, 但佢唔係轉身, 未出牙仔呀, 仲有2日, 大家個BB都9個月啦, 我亞女叫宛汶B

大宅

好媽媽勳章

我個囡囡都係9月13號出世嫁=3=
我囡囡叫澄澄~~

大宅

好媽媽勳章

原文章由 yingmak_228 於 08-6-11 22:07 發表
又係喎, 你亞B開始學企未呀, 我亞女學緊企, 但佢唔係轉身, 未出牙仔呀, 仲有2日, 大家個BB都9個月啦, 我亞女叫宛汶B

我個囡囡仲未出牙仔呀><
不過佢就識番身..爬
現在學緊企

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原文章由 BBclub2004 於 08-6-13 23:16 發表
哈哈!! 而家有2B2G啦!!!

我仔仔已經爬緊
出了2隻牙
另外,都學緊企,有時佢都可以單手站立一陣
佢最 鍾意就係成日望電視.....

P.S. 今日係我們BB9個月大呀!!! ...

我個囡囡都好中意睇電視-3-

大宅

遲咗黎報到添!!!!

大家好, 我叫彥琳 (Ellen), 未有牙仔, 未識爬/行, 淨係成日要人扶住我企起到腳"un""un", 可能因為肥啱啱先轉到身無耐.

多多指教!!!!!!

洋房

有冇都係九月十三號出世嘅囝囝囡囡呀??

my Baby Bosco also born at 13-Sept ga
he is now always standing
未出牙仔呀
now is 23lbs...super !

大宅

好媽媽勳章

我囡囡仲未出牙仔...
我都好擔心呀= ="

大宅

原文章由 sharonwing_17 於 08-6-19 15:55 發表
我囡囡仲未出牙仔...
我都好擔心呀= ="

唔洗擔心喎, 遲出牙第時遲換牙(恆齒), 只要保持口腔清潔, 日日同佢地抹牙肉就ok咖啦!!

本健康院手冊都寫第一對門牙可以在6-10個月出, 宜家都未到 deadline.

洋房

有冇都係九月十三號出世嘅囝囝囡囡呀??

Bosco just fever ar....102 degree, I'm very worry ar....

複式洋房

近排多野做呀, 無時間上網,我亞女出左2隻牙仔啦, 好開心.............

複式洋房

咁多人都係2007年9月13日出世, 不如搵日出黎傾吓, 好唔好呀................

大宅

好媽媽勳章

如果就到時間都ok嫁
不過最近真係好多野做~"~
無乜時間陪囡囡~"~
現在我放工番到屋企佢就好痴身=﹏=
見少我一陣都唔得- - 爸爸都唔要...:;pppp:

複式洋房

近排都係好多野做, 我21號轉新工呀, 都唔知幾時得閒啦, 如果真係大家OK, 真係搵日出黎大家睇吓同一日出世BB, 心情一定好得意.真係好期待............

別墅

hello everybody:

very happy to hear from you all ... glad to have found so many Sept 13 baby boys and girls ... HURRAY!!!

sorry that i can't type chinese, as we just came back HK to visit families and friends ... will stay till late July

my son Terence now has 6 teeth ... he always crawls and pulls up himself ... he also tries to stand independently when playing in bed ... also, he screams at times ... haha

will be great to meet up with you all ... must be nice ... hehe

首頁

尾頁

跳至