興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

我份新工要用MSN
但家電腦裝唔倒MSN
出現以下

Windows Live Installer
抱歉, Windows Live程式無法在
Windows Server, Windows XP Professional x64 Edition或Windows XP Server Pack2之前的Win作業系統上安裝.

高手指教, Thanks
喜歡的金句:
己所不欲.勿施於人
世界本來就不公平,但快樂卻是公平的,只要你知足.
一個人的快樂, 不是因為他擁有得多, 而是因為他計較得少

大宅

畀面勳章

如果純MSN同朋友傾,可以用網上版.唔使裝http://webmessenger.msn.com/?mkt=zh-tw

但冇得玩公仔字同相果
希望幫到你
一命二運三風水.四積陰德五讀書.六名七相八敬神.九交貴人十養生.

男爵府

用WINDOW內置果個MESSENGER (我而家係公司都用緊 )

大宅

我昨天剛'產'完機, 重裝全部 software, 我部機是 XP home edition, 當我裝 MSN 時, 因為最新 Version 是8.5, 我部機也是裝唔到, 所以我在網上 search 8.0, 當我裝時, 又出現要我先 up date 個window 之Windows XP Server Pack2, 才可以安裝, update 完, 安裝非常成功. 但你要上綱 search MSN 8.0, 因為官方msn 綱址, 巳經沒有舊 MSN 比你 download.
Hope this can help you.

伯爵府

好媽媽勳章

我公司換左部機, 又係裝唔到
係xp, service pack 3
但之前都得....唔知點解依家唔得...
唯有用個乜都無的內置msn
但, 唔多慣...

首頁

尾頁

跳至