意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 174|主題: 123747

想買假眼睫毛for結婚用,有無介紹?

侯爵府

國民生產總值:22817

2018勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想買假眼睫毛for結婚用,有無介紹?

聽朋友,呢d野都不過幾拾蚊,但質素都有分別...因有時會太硬好不自然,有時又太假...請問在那裡買會好d呢??價錢如何??

洋房

國民生產總值:593

Re: 想買假眼睫毛for結婚用,有無介紹?

不如去美容院整盡好(植眼睫毛)!靚D自然D!

複式洋房

國民生產總值:398

你試
:-P :-P

複式洋房

國民生產總值:405

I bought mine from Shu Umera, very good.

男爵府

國民生產總值:9644

2018勳章

我就覺得驚買錯, 不如叫化妝師安排la..自己買可能太硬or其他令到唔好睇咪仲唔好...(個人意見)

大宅

國民生產總值:3000

try shu uemura, it is good!!

侯爵府

請問shu uemura幾錢??

禁止訪問

國民生產總值:81803

複式洋房

國民生產總值:392

我最近去了學新娘化妝和髮型, 認識了很多做這一項的朋友. 她們許多時候都是去may's 買假眼睫毛
吳太

侯爵府

Jason,我都聽人講過anna siu,但請問價錢如何同正唔正?
new_mother,請問may's響邊度架?有無詳細資料?
new_mother 寫道:
我最近去了學新娘化妝和髮型, 認識了很多做這一項的朋友. 她們許多時候都是去may's 買假眼睫毛

大宅

國民生產總值:1695

as new_mother said ''may's product is quite good and costs reasonable'' , u can take a look , the location is......[quote]
tungtung020807 寫道:
你試

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.