育兒好物

跳至

男爵府

有個sales話包被只係用頭3-4個月, 其實係唔係呢? 咁買個d有貼既好唔好呢?

因為bb會係8-9月出生, 已經買左薄既包被, 唔知要唔要買厚小小既.

mama: bb熊
仔仔:     mr cool 史葛仔

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

0-3mth 要用包被包緊, 俾安全感bb, 我prefer 薄身有彈性嘅被仔
大d, 我會用嚟熱天用, 或者出街用囉~
厚少少嗰d都有用, 特別係你帶佢出街
平時响屋企就最好用睡袋啦!

大宅

原文章由 BBEAR 於 08-5-26 10:18 發表
有個sales話包被只係用頭3-4個月, 其實係唔係呢? 咁買個d有貼既好唔好呢?

因為bb會係8-9月出生, 已經買左薄既包被, 唔知要唔要買厚小小既.

可以平時當被用, 唔使買太多張,一厚一薄夠曬,到時dirty有得更換就夠

大宅

我bb出世時自己買左一張..後來仲有人送左幾張..一共有4張..不過厚個張就用左4個月..而薄個d我bb用到而家7個幾月..用黎放係bb車當被仔..其他可以用黎訓晏教既被仔..

大宅

我bb出世時自己買左一張..後來仲有人送左幾張..一共有4張..不過厚個張就用左4個月..而薄個d我bb用到而家7個幾月..用黎放係bb車當被仔..其他可以用黎訓晏教既被仔..

大宅

醒目開學勳章

我阿仔依家一歲都重用緊,咁當然就唔再似BB咁可以包住,平時要黎瞓覺當被囉..

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都係當被仔用~

跳至
熱門主題