育兒好物

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Watsons 賣Johnsons柔濕巾...平

今日經過Watsons見到d 媽咪掃貨, 一人限買6包Johnsons柔濕巾80片補充裝, 只售HK$19.90咋 :-P 快d 去掃貨啦!

男爵府

Re: Watsons 賣Johnsons柔濕巾...平

我樓下好似15.5 @[email protected]"藍色新出個隻ma~
我唸我冇記錯掛+.+

公爵府

呢隻係粉紅色個隻, 貴d 個隻呀! 如果您鍾意用粉紅色就入貨啦!

等待驗證會員

多謝報料, 我都買左, 不過我屋企樓下可以大量入貨, 我都買左十包無香味, 以前我在藥房買, 都要$20一包.

大宅

Yes, the pink one is used for the bottom and the patpat, the blue one is used for hands and faces. Definitely different !!
:sm: Auntie_Winnie

大宅

多謝報料, 我都買左。
thanks a lot

大宅

2019勳章

Welcome is having the same offer now!

首頁

尾頁

跳至