自由講場

跳至

洋房

真係唔明而家d年輕人, 點解可以咁ka? 明明係自已唔arm在先, 恃著自已是客人 (佢自認食評家), 重以為自已大晒, 玩人地間餐廳侍應, 重要係自已個BLOG度寫臭人地, :;pppp: 真係不知所謂, 影衰我地香港人呀

http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=1876143&page=2

不愛虛浮誇張、性格平實內歛的父親。
堅信"正義、真理"但常被狗輩竊笑on 居;  厭惡"擦鞋、虛偽"之流但無奈為現實所低頭而與之為伍的人。

珍珠宮

畀面勳章

仲要惡人先告狀,唔知點解,香港好似多左好多呢d不知所謂既人。:;pppp:

別墅

真係影衰晒我地D香港女仔呀:;pppp:

複式洋房

:;pppp: :;pppp: :;pppp:

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好鬼長不過都睇完,一睇到佢俾人留言鬧佢
“你食完屎, 再上黎寫好過啦!”
即刻笑到氣咳!講得一D都無錯。唉!D咁嘅人。

洋房

男爵府

睛靈勳章

咁野蠻都有架!!:;pppp: 重以為自己好有道理。吓你估佢聽到人地批評佢會唔會知錯呢?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

:;pppp: :;pppp: :;pppp:

大宅

原文章由 euniceyung 於 08-5-28 02:30 發表
咁野蠻都有架!!:;pppp: 重以為自己好有道理。吓你估佢聽到人地批評佢會唔會知錯呢?

我覺得佢唔會知錯喎,d噤自以為是嘅人點會知衰架,低佢比人鬧爆啦!!:;pppp:

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

賤人啦,佢一心係諗「我唔走你吹得我漲咩?最憎俾人趕走!」

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

哦.... 上星期咪 post 過囉... 我都有留 msg 比個 "食家"

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

跳至
熱門主題