跳至

首頁
12345...94

尾頁

洋房

開心媽咪開開心心過黎呢邊開檔啦!!!(PART 2)

5月1日有MUD節目呀? 開唔開心呀先?

[size=large]PART 1

大宅

Re: 開心媽咪開開心心過黎呢邊開檔啦!!!(PART 2)

yeah!!終於第一喇~~

99& all:
今日去尖沙咀抵好多呀,其他大牌子冇乜點再平,
但係"bb 歐力"就再減價促銷呀,買二送一,
咁佢around$40-長袖衫,$50-短袖衫連褲,
咁佢又有鞋,$20-50-,咪揀下囉...............
1.短袖shirt+短褲($65)
2.短袖T-shirt+短褲($50)
3.短袖T-shirt+短褲($50)
4.長袖T-shirt+長褲($30)
5.boot($30)
6.鞋($20)

0拿,通常d買?送?果d,梗話係送你揀既貨品,
最平果件既,咁我咪預佢送鞋同boot啦,
(total$195)點知計數果時,佢就將1.2.3.同
4.5.6.分開然後計,買1.、2.送3.
買4.、5.送6.喎,我問佢[乜唔係送最平果兩樣咩?]
佢話情序上係咁,即係送第三,六,九件喎,
埋單平多廿蚊(total$175)
如果再拆開逐件item計,
(4衫+4褲+2鞋=10items)
($175÷10=$17.5 each)
覺得好抵呀!!!
孩子, 忠﹔請不要為了利益,隨便出賣別人。 孝﹔是我對你唯一的要求。 仁﹔仁者無敵,善待你身邊的人,便不會有敵人。 愛﹔珍惜你所擁有人和事。 在我而言,你已是個完美的人。 2003年2月8日出世

大宅

Re: 開心媽咪開開心心過黎呢邊開檔啦!!!(PART 2)

HELLO ALL,

嘩, 你們5.1 有很多節目 啦. 玩得真開心 , 我剛剛收工, 累死啦.

yung

洋房

襯家,
睇黎你又大有斬獲wor...................咁咪好lor, 出血都出得咁開心, 不過我今朝同你一齊去買嘢出咗小小血都好開心呀.

洋房

Yung 寫道:
HELLO ALL,

嘩, 你們5.1 有很多節目 啦. 玩得真開心 , 我剛剛收工, 累死啦.

yung

yung,
好慘呀, 聽日星期日你好好休息啦, 估你星期一返到公司又要做到pa 街lor.

喂, 我地526去海浪公園玩, 你唸唸去啦.

洋房

all,
今日同個朋友黃昏6點到去公園玩, 哇, 阿安菲亞幾有活力呀, 玩咗一粒鐘之麻都舞到我同honey好攰呀, 之後同個朋友去食飯, 幾好...............仲之好開心啦, 安小姐一上車就覺覺豬lu, 連餐奶都唔飲呀, honey話佢太攰喇.

不過我有少少擔心, 就係怕去海浪公園真係唔知點算, 安小姐咁"計"有活力, 我估玩完個日會謝晒lu.

大宅

99,

526 等我想想 話你知.

現在照顧完亞b, 回家休息啦. 因為bb 留在 99家中.

希望各位 有 1 個得開開心心 weekend.

yung

子爵府

all,
豬妹繼肚痾後另一搞作就係出兩隻門牙。今次佢好唔舒服呀﹗成日

子爵府

[size=x-large]各位早晨呀﹗

洋房

[size=large]早呀各位,

好攰...好開心..好攰呀.

男爵府

早晨~~

501我去o左BBQ,好開心呀!!

洋房

表姑,
帶BB去BBQ掂唔掂呀, 開唔開心呀?

我就勁喇...............

禽日去咗...................

登..登..登..登..係海洋公園呀.

我好心幫你地探路呀. (其實係我貪玩)

好辛苦BUT好有意思, 安小姐好開心睇BIRD表演, 又見到佳佳......., 我地未上山只玩了四粒鐘, 會響526前去多一次, 下次就搭吊車再探路.

禽日好熱, 非常非常非常非常非常非常非常非常之多人呀....

記得同小朋友著短衫褲及涼鞋, 總之臨去前我會同大家會茶會帶MUD....著物....

禽日安小姐四點半而返到屋企, 自己開心又玩一陣之後佢由禽晚七點一直訓到今朝七點半, 哇, 好強呀足足一氣訓成十二粒鐘一直係冇醒過嫁, 好彩我六點餵佢食咗粉. 星期六日連續兩餐夜奶都冇飲呀. :-P :-P :-P

男爵府

monogram,
回想樂樂1次過出2隻門牙時又係極之忟憎,我覺得比d牙膠同牙仔餅佢發洩o下會好d ga!

99,
你係咪買o左 annual pass??幾$$??

Re:BBQ
果日個地方好正,其實并O吾係郊外D燒烤場,係一個好似茶座O既地方,外面BBQ,裡面有檯,椅,有靚太帶o左地墊同玩具去,所以父母可以一人燒o野食,一人同BB玩!好HAPPY ga!!

洋房

Mike 寫道:

99,
你係咪買o左 annual pass??幾$$??

YES, $495.00

其實大家如唔怕遠, 我真係好建議買annual pass, 因為一日真係睇, 行/玩唔晒嫁.

禽日住要係比安小姐睇小動物表演及玩了摩天輪, 木馬轉等小遊戲, 安小姐又要小休, 又要飲奶(下午餐), 又要影相, 大人又要食嘢......真係行唔到幾多, 如好似我咁將成個海洋公園分開時間玩都O.K.嫁.

男爵府

99, 大BB, kiki B,

上星期五晚湊軒仔返屋企,佢入屋自己去揀玩具(我地通常放幾樣玩具係膠墊度俾佢自己揀),佢一手就拎起妳地送果本書坐係度揭,又轉D珠仔,跟住兩日都好開心拎黎睇,又俾我睇,多謝晒! :-P :-P

男爵府

99,

我地最終都冇買annual pass,因為覺得路程較遠,要預備軒仔既野較多,諗住等軒仔3歲較適合(依家帶佢去多D香港公園睇雀仔補數)。

子爵府

Mike,
多謝你的提議,但最敝豬妹佢唔肯咬呀﹗

洋房

嬸嬸,
我又要你唔該我呀, 我特登去海浪公園幫你地探路先. :-x :-x

子爵府

99 寫道:
嬸嬸,
我又要你唔該我呀, 我特登去海浪公園幫你地探路先. :-x :-x

99,
真係好多謝你地一家三口呀﹗特登去幫我地探路,仲要分幾次去,真係辛苦晒﹗簡直幫我地rehearsal咁﹗
咁得未呀﹗ :-P

洋房

Monogram 寫道:
[quote]
99 寫道:
嬸嬸,

99,
真係好多謝你地一家三口呀﹗特登去幫我地探路,仲要分幾次去,真係辛苦晒﹗簡直幫我地rehearsal咁﹗
咁得未呀﹗ :-P [/quote]

首頁
12345...94

尾頁

跳至