意見反饋
義工

育兒好物 今日: 8|主題: 92773

西田今個月尾, 是否有big sale呢???

子爵府

國民生產總值:12630

2018勳章

西田今個月尾, 是否有big sale呢???

有沒有媽咪知道確實日期, thanks!!

子爵府

國民生產總值:14699

Re: 西田今個月尾, 是否有big sale呢???

係唔係真架, 我想去買日本奶粉, 知唔知邊隻做特價?
Waiting for YU

洋房

國民生產總值:341

The Big Sale should be from May 27 to May 29. Good luck and hope u can find what you want.

大宅

國民生產總值:1093

YeungSiuB

想問下日本奶粉有乜好, 我淨係覺得日本人食既野好健康, 同埋點知邊隻日本奶粉好?

我個仔好得意架

子爵府

國民生產總值:14699

日本奶粉無咁燥, BB便便好D,我聽講明治係最好。
mingb 寫道:
YeungSiuB

想問下日本奶粉有乜好, 我淨係覺得日本人食既野好健康, 同埋點知邊隻日本奶粉好?
Waiting for YU

大宅

國民生產總值:1030

is there any VIP card for 西田?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.