跳至

首頁

尾頁

大宅

打算6月中帶一哥去disneyland玩, 平日, 大家知唔知邊度有平既門票買呀? 我只知中旅有, 麻煩大家報下料呀!

唔該晒!

複式洋房

朱寶, 你想玩1日定係玩2日呀?

我之前都有問過中旅, 不過, 最後, 都係搵返 disney 既 customer service 幫我訂, 佢地真係好 sweet 又好幫手. 因為, 3月尾果時, 同朱朱仔玩左2日呀, 住左1晚酒店. 成個奇妙旅程都好舒服, 好開心喎 (果時, 朱朱仔生日, 係平日黎既, 咁啱樂園果時優惠緊, 只要1個人join 左 annual pass(好似650蚊), 就可以半價住酒店, 同埋, 優惠價"酒店專用2天樂園門票"(好似200零蚊).

雖然係平日, 但係, 樂園都幾多人, 不過, 排隊既時間係短d, 總之, 玩下, 又休息下, 又排下隊影相咁, 夜晚睇埋煙花....如果你有興趣, 想知道我地果日d 行程, 我再話你知!

[quote]原文章由 朱寶 於 08-6-1 17:36 發表
打算6月中帶一哥去disneyland玩, 平日, 大家知唔知邊度有平既門票買呀? 我只知中旅有, 麻煩大家報下料呀!

唔該晒!

[ 本文章最後由 jy2283 於 08-6-2 14:06 編輯 ]

大宅

其實我打算去玩一日, 但你講既又好吸引, 你可唔可以話我知你既行程, 同埋點搵佢地既customer service呢?

EMIAL: [email protected]

THANKS

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

如果你而家唔使返工,不如考慮全年通行証(平日果隻),真係比較抵@$650,如果一日果d都要$295,咁你去3次就已經抵返,我4月買咗,去咗兩次喇,因為係全年都去得,所以每次去都輕鬆d,下晝至去,慢慢行,慢慢玩,幾好架! 仲有訂酒店有優惠架!

原文章由 朱寶 於 08-6-3 00:16 發表
其實我打算去玩一日, 但你講既又好吸引, 你可唔可以話我知你既行程, 同埋點搵佢地既customer service呢?

EMIAL: [email protected]

THANKS

[ 本文章最後由 huisylvia 於 08-6-4 00:47 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至