懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

會唔會有評語參考下

大宅

回覆:小米仔 的帖子

幾好!我宜家睇緊佢!

大宅

回覆:有冇jm睇過岑德強醫生

睇左幾年,比較少說話,唔鍾意講費話,但有問有答,最緊要佢有heart有醫德!做手術手勢好,我做過幾次手術,傷口埋得靚,冇痕冇發炎!

大宅

搵佢開刀係咪偏貴?我之前睇過有啲jm share好似埋單要七萬幾?

別墅

引用:搵佢開刀係咪偏貴?我之前睇過有啲jm share

原帖由 lazycat317 於 15-02-19 發表
搵佢開刀係咪偏貴?我之前睇過有啲jm share好似埋單要七萬幾?
我睇左一年, 由初初女人病到現在產檢, 事實岑醫生cool 少少但真的有醫德, 我book 了他4月開刀生, 我有兩個朋友2014年搵佢開刀埋單六萬幾(其中一個仲係last min booking), 我1月交訂前問岑醫生佢就話預七萬到, 可能想大家預budget鬆動d啦…而且今年浸會生仔又會減三千的。。。好似佢係出名浸會執爸,有好多浸會護士也搵佢生的。 唯一係佢booking 好full下, 但d姑娘也好好人會盡量攝期。純粹個人經驗希望幫到你。

複式洋房

我都係睇岑醫生的,由多年前睇佢做婦科檢查,到宜家產檢。佢唔係果種噓寒問暖親切型的醫生,有少少cool,但有問必答,解釋亦好詳盡。佢好多病人架,每次book左都要等起碼一個鐘以上,但佢手腳好快,照超聲波五至十分鐘搞掂,所以你有野想問記得把握時間問。

大宅

回覆:Ball819 的帖子

thanks for sharing,心大心細

別墅

回覆:有冇jm睇過岑德強醫生?

我順產搵佢,掂!佢開刀出名手勢好!
佢順產開刀收一樣錢,係醫院收唔同。

男爵府

回覆:小米仔 的帖子

我之前都係跟他 但沈醫生真係太full.次次都要等成兩個鐘呢!!不過他真係一個有醫德既好醫生

複式洋房

回覆:有冇jm睇過岑德強醫生

岑醫生好少野講,但有問冇答,我上星期照BB姓別,佢仲好開人咁同我有講有笑。佢知我會去QE生佢都唔介意我問勁多問題,仲好細心咁答,勁有醫德

複式洋房

引用:岑醫生好少野講,但有問冇答,我上星期照BB

原帖由 Candylam926 於 15-02-19 發表
岑醫生好少野講,但有問冇答,我上星期照BB姓別,佢仲好開人咁同我有講有笑。佢知我會去QE生佢都唔介意我問 ...
請問岑醫生一般產檢收幾多$?

大宅

引用:Quote:原帖由 Candylam926 於 15-02-19 發

原帖由 jasmie 於 15-02-20 發表
診金$400,超聲波$400, total $800
次次有相有vcd

不過我介紹朋友去睇,佢地加左價
診金$500,超聲波$400, total $900
(不過我而家仲係次次$800)

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Candylam926 於 15-02-19 發

原帖由 jasmie 於 15-02-20 發表
$800

男爵府

回覆:有冇jm睇過岑德強醫生?

第一胎順產,依家第二胎都係睇佢,4D都係同價。佢喺浸會好有江湖地位,上次生有3個助產士幫我。佢好勤力,診所最夜走一定係佢,睇完症仲要去醫院巡放,睇佢都好放心。

首頁

尾頁

跳至