心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

新世紀廣場d服務態度好好呀!

佢地個商場無lift上去,而我一個人推住bb車,又唔敢搭電梯,我打電話去問佢地有無其他地方可以上到去,佢地雖然話無.但居然肯搵同事幫我手,真好~

大宅

Re: 新世紀廣場d服務態度好好呀!

大型d既商場服務態度都唔同d!!!

男爵府

係呀!!仲有服務員係門口幫你開的士門+親切笑容+早晨
tim ar!!

伯爵府

點解個商場會冇lift????

大宅

我都好想知,因為我成日想推bb車上去,但又唔想成日煩到人地,事關我d fd響晒沙田,有無人知有無斜路上到去呢?

伯爵府

你意思個商場冇lift上去上面d層到???
但我係用lift嫁.............

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

新世紀..係咪旺角火車站果個丫?冇lift咩?我次次都係搭lift上喎

不過係金龍船餅店前有條好短既電梯..果個位就真係得電梯冇lift囉..重要成日乜時段都勁多人

大宅

月希 寫道:
不過係金龍船餅店前有條好短既電梯..果個位就真係得電梯冇lift囉..重要成日乜時段都勁多人

係喇~我就係講緊呢條電梯,即使係咁短既電梯,我都唔敢自己一個人推部車仔上去!因為有陰影~

伯爵府

katrina959,
點解你唔行遠少少去搭lift???
麥當勞前d都有啦,Bodyshop對面都有呀!!!

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

奀豬mami..果d lift係商場地下至7樓...

但係katrina959講緊果度係係天橋上商場果個位...果個位係冇lift架

伯爵府

OICIC.......................................
我終於明白啦..........唔好意思,攪錯左潻!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題