親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

<2日1夜黃金海岸酒店>完全渡假feel

星期日2點到達酒店check-in,攪一輪(小b女又要開大)之後就即落酒店泳池玩,冇乜人之餘(小朋友最多,因為多數係family,另外仲有d鬼係到哂太陽),仲有sir滑梯,好正. 之後就返上房沖洗,小b女就訓覺啦,差不多6點就去黃金海岸商場行一陣,好多counter好有特色 7點就返酒店食buffet,又係好正 不過太多人啦,我地要坐樓梯口,都好過冇. (我check-in時book位,個姐姐話得番outdoor,我緊係唔肯啦,咪大佢話我係住客wow,book房時妳地又唔通知我要早book,我又有小朋友,我唔坐外面架...終於樓梯口都擺哂

複式洋房

Re: <2日1夜黃金海岸酒店>完全渡假feel

hello,

我都覺得你好好feel, 你經邊到訂package, 係唔係包dinner & BF.

carman

伯爵府

carmicarman,
我係上網睇佢地網址,之後就同email book架.所以有乜request都係email到問哂,方便好多.

$1038係包dinner & breakfast buffet. :-P

複式洋房

ha....$1,038???? 你係幾時book架??我要$1,438呀,佢地話普通房無啦要高級海景至有wor!我房既方向同佈置同你形容既都係一樣乍播 :cry: 仲無露台tim ah :-x

話時話 :-P 你係咪住我隔離啫 (Room 100x)?我又係成晚聽倒BB叫同喊呀

間hotel真係好好feel,但D人既service就一般lor 尤其是餐廳reception呀...........又係安排坐outdoor,我都費事同佢嘈!但原來又唔錯播一D都唔熱,一路有海風吹住好正!我估佢地係用 Indoor/Outdoor 來分散客同package客,因為outdoor唔包凍飲但indoor包架,總之混亂!!個waitress初時話包晒既,後來又話要加$$,最後仲話 "sorry ah 我今日第一日番工"

伯爵府

HungG,
妳係咪星期六/日呀? 我係星期/一所以$1038law.

我住15xx呀.

講得arm,d service真一般,所以我咪大佢law. :-P 係咩,乜原來係咁分架?我地果日太飽啦,都冇問drink就走左lu.

子爵府

我上星期五都去左2日1夜, 包早餐+晚餐buffet = $990. 係海景房, 張床有6尺闊.

別墅

Mei721,

請問thru.邊間agent呀?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Mei721,

Yes, I also want to know through which agent.

Sorry, may I know how to access to hotel if I am in Diamond Hill?

Thanks!

大宅

你去邊到BOOK 嫁?我都想同仔仔去玩。

Mei721 寫道:
我上星期五都去左2日1夜, 包早餐+晚餐buffet = $990. 係海景房, 張床有6尺闊.

洋房

你去邊到BOOK !我都想知.
[img align=left]http://www.yi-fe.com/ezstudy/dopic/apinkp.gif[/img]

複式洋房

Me Too, 我都想知呀!!

大宅

Mei721,

你去邊到BOOK! 可否PM我. 謝謝!

大宅

Mei721 寫道:

Please PM me also. Thank you

大宅

你地可以直接打去酒店book, 有咩要求一次過講埋, 記得問下有咩優惠. Tel:(852) 2452 8888

http://www.goldcoasthotel.com.hk/home.html:-P

複式洋房

Dear all,
New promotions in Summer.
http://www.goldcoasthotel.com.hk/chinese_version/promotions/sub.html
yho ;-)
該用戶已被刪除

子爵府

Mei721,

I want to know where to buy the package. Thx.
Mei721 寫道:

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Mei721: I also want to know where did you book... now .Now they have the promotion is $1169(friday check in and out on Sat,include breakfast & dinner)
They don't have your $990 promotion wor??
They have $799(just include breakfast lor)...

伯爵府

好媽媽勳章

HI Mei721:
我都想知呀?可否PM給我?
THANKS!
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

男爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章

hi

上星期睇完大家介紹 ,立即book房,
昨天入去玩, 今日走時我個仔問可唔可以住多晚

我直接打電話去酒店book , 938元一晚,包早餐,如轉午餐每間房加100元(for 2大1小) , 另加自助晚餐就再加300元一間房.

不過我覺得自助餐真是麻麻地.

昨晚,我們一行9大2小去三聖村買了龍蝦,蠔,一條大魚,蟹,帶子,花"羅",去容龍加功. 到現在都回味o

首頁

尾頁

跳至