意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 4|主題: 127095

想幫工人買保險

複式洋房

國民生產總值:456

想幫工人買保險

請問各位有無可介紹,因覺得個價錢好浮動

AGENT話2年要$1350
DXX銀行就2年 $1100

我都未有時間每間打去問,各位有無介紹呢?
謝謝/...如有資料..可

[email protected]

thxthx

珍珠宮

國民生產總值:33892

2018勳章

Re: 想幫工人買保險

Please check Dao Heng Insurance, I joined at the end of April which is offer $7XX for 2 years.
Please note that is Dao Heng Insurance not Dao Heng Bank.

禁止訪問

國民生產總值:395

子爵府

國民生產總值:12409

Dao Heng Insurance : 2961-2266

According to their newspaper advertisement, $420 for 1y, $760 for 2y.

複式洋房

國民生產總值:456

唔該晒你呀..頭先已經打了去..佢FAX將FORM給我..一日就可以生效了..(工傷)..如果係醫療的就14日
不過原來只限首次請工人的僱主適用..剛巧我是..^.^
謝謝 :-P :-P

禁止訪問

國民生產總值:395

子爵府

國民生產總值:12409

Dao Heng Insurance's discount offer is for those employers who have NOT bought such insurance from them before.

www.daohenginsurance.com

大宅

國民生產總值:1704

Hi Bluestar,
I want to renewal my indo.maid for myself.
She is July 25 renewal. When to make the indo.consu appointment? ( is it before one month).
I was try many time to call indo. consu. tel number, but always busy. What method?

Thanks
我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

大宅

國民生產總值:2727

我剛打過去問, 我一向有買他們的意外保, 他check過機, 話我以前曾買過家傭保, 我自己也忘記了, 現在可以一年$480, 兩年$760, 合理嗎?

大宅

國民生產總值:4703

Thank you for all the information. I just called them and they will fax me the information for my review.

Carmen
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

水晶宮

國民生產總值:54751

2018勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都幫我工人買左啦, 電話已經可以攪掂, 明日既0時0份生效意外名勞工保; 門診要等15日先可生效; 2年$760-; 信用卡過數o

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.