自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今早看報紙

見到百佳.惠康.萬o.吉之島.....

都有加$1換 pampers 片片ar~~

出手猛如龍現爪;轉身形似虎回頭.
~~~~拳頭威似虎;棍尾猛如龍.~~~~

大宅

要有什麼條件才能用1蚊換 pampers.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 tam1010 於 08-6-6 11:04 發表
要有什麼條件才能用1蚊換 pampers.

係唔係買BB野就可以換a?

男爵府

啱啱去換左啦~

全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

大宅

咁要幾錢和是否要買pampers才有得換?
原文章由 shingwai 於 08-6-6 11:17 發表

係唔係買BB野就可以換a?

大宅

BK Milk勳章

百佳.惠康.吉之島既換領方法係咪同萬寧一樣呀
有冇咩附加條件

原文章由 cy_cheung 於 08-6-6 11:21 發表
啱啱去換左啦~

大宅

頭先知道有得換即刻走落去la~點不知百佳果條友勁黑口黑面呀?...話未返貨呀...激死我喇又唔係向佢乞~

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

見到報紙廣告寫住每次最多可換購3包咋~
木村

大宅

原文章由 cy_cheung 於 08-6-6 11:21 發表
啱啱去換左啦~

係唔係買BB野就可以換呢?一件貨換一包?

大宅

原文章由 soling28 於 08-6-6 13:21 發表

係唔係買BB野就可以換呢?一件貨換一包?

買咩BB野最抵.........

男爵府

係呀, 買一樣BB野可以換一包~~ 我買細包袋濕紙巾同baby food/ baby juice換~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

男爵府

好媽媽勳章

我換左喎....無話限3包喎

男爵府

我尋日係百佳見到有得換,咁咪諗住買bb果汁黎換囉!!點知我放左落架車度之後,有個亞姐行埋黎同我講,話係嬰兒"用"品,嬰兒"食"品喎!!我真係俾佢激死,跟住我問個經理,佢都係咁講。我其實唔介意佢唔俾我換,但佢唔好一間間百佳做法唔同囉!!有d得,有d唔得,變左好唔公平囉!!

原文章由 karenchan1981 於 08-6-6 12:04 發表
頭先知道有得換即刻走落去la~點不知百佳果條友勁黑口黑面呀?...話未返貨呀...激死我喇又唔係向佢乞~

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實唔系間間都有

大宅

回覆 #2 viennawong 的文章

百佳d人無咩禮貌,頭先去左萬寧無晒~明天六點再返貨~跟住去惠康d人好好幫我摷左10包M碼~百佳有我都唔換,寧願行遠D ar~

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

頭先去左惠康玩喇,不過佢無晒大碼,得中碼咋.

男爵府

我仲激氣,因為我要返工,所以叫我媽咪幫我去換...點知惠康個經理話唔可以一次過換幾包.
搞到我要打電話同佢講..

1我問佢我買8樣BB野,點解想換8包尿片唔得?

佢話公司話一個人只可換一包..

2跟住我問佢咁我可唔可以分開買,一次換一包?

佢又話唔得,公司話一人只可以換一包,我咁樣換會對好多人唔公平..

3接住我話咁我點樣先可以再換多D?

佢話我唔介意個話,要我拎返D貨返O企,再落惠康買.(買完再排隊買都唔得,要返O企先得)

我聽完,真係頂佢個肺....今日一放工,返O企就退哂D貨俾佢,以後都唔鬼去....激死我啦..

荃灣華都中心O既惠康.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 coey128 於 08-6-6 20:51 發表
我仲激氣,因為我要返工,所以叫我媽咪幫我去換...點知惠康個經理話唔可以一次過換幾包.
搞到我要打電話同佢講..

1我問佢我買8樣BB野,點解想換8包尿片唔得?

佢話公司話一個人只可換一包..

2跟住我問佢咁我可唔可以 ...

我又係去惠康個收銀又係話
一次只可換一包
我都唔想同佢嘈
只換咗一包
之後去萬寧換幾多都得!
不過得返好少貨

大宅

我今日換左好多,合共去左3家萬寧,換左8箱大碼 ,每箱20包,全部都系買左嘉寶、亨氏的果泥、果汁、餅子之類的,萬寧的店長話會再翻貨,遲d都仲可以有得換,不管是買bb食既野,定系用既野都可以換,買一件換1包,我叫人家仲幫定多4箱L碼,(*^__^*) 嘻嘻……,好開心啊!其實只要買d平價d既野,我就覺得好有數為啊:例如買1瓶果泥$6.9,加$1換1包片片=用左$7.9,但是張coupon可以放上來bk賣$5(我都系呢個價格徵收了不少哦),甘等於用左:$2.9買左1瓶果泥+4塊片,甘系咪好抵呢!希望你們各個媽咪都換到片片哦!我今次換左咁多,體怕年底出世的bb都夠曬用啦~~

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我都發覺間間不準則.
前晚:
manning:
買了8包pampers ($9.9/2包bb棉花棒 x 4). total =47.60 (32片).
百佳:
$2.9棉花棒不等於bb用品

今日:
watson's 無得換.
惠康d staff 話一定要買尿片.
百佳, 最平!
買了10 包pampers ($2.9棉花棒 x 10). total =39.00 (40片).
其實我取時, 見到寫住一人只可買1包. 不過我扮不知, 個staff好似係part time, 所以沒有問. 不過俾$時, 好懷疑地望住我.
我即刻俾$ 走人.
都不知明天去不去買多次好, 因為太平啦!不駛$1 有1片.

[ 本文章最後由 dorasky 於 08-6-6 22:21 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至