心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

祝各位媽咪:母親節快樂!

To Every Ma Me

[size=xx-large]Happy Mother's Day !

Especially Jessica Ma Ma(OL), Chiu Lim Ma Me, Iman, Fanny, Ying Ying Ma (歌地亞), Annie, Maggie Sze,Queenie,Wendy Ching, My Mother,........ 還有me HaHa :-P

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 祝各位媽咪:母親節快樂!

大家咁話啦!!

複式洋房

多謝!多謝!

大宅

大家咁話啦~~~~~~~~!!!!!!!!!
母親節快樂~~~~~~~~!!!!!!!!!

別墅

the same to you
Angela

大宅

To all beautiful mamis,

Hi, there are 2 happy bbs in our happy family. Let's become good friends!!! :-P :-) :-P :-P

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

[size=x-large]祝各位靚靚bk媽咪越來越靚,同時開開心心.....

別墅

☆★☆★◇◆◇☆^o^☆★☆◇◆◇☆★☆◆◇☆

大宅

好媽媽勳章

i have received my first mother's day's present last sunday la. my elder daughter had baked a cake for me. she told me i don't need to do anything next sunday - she will prepare breakfast, lunch and dinner for me!!! very happy.....

男爵府

送上這首靚歌給所有bk 媽咪聽"魯冰花"pls click

記住按歌詞下面個play ">" 掣

子爵府

Happy Mother's Day to All Mum!!!!!!
我個寶貝仔係屎撈B

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

母親節快樂~~
今年係我第一次過母親節呀..

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

大家 Happy Mother's Day!!
今年都係我第一個母親節!!!

大宅

Wish you all a Happy Mother's Day!!!!!!!!

我都係第一年過母親節,好開心呀!

版主

2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

今年係我第四年過母親節啦,年年都開心,但今年最特別係個仔已一早同我講佢會陪我去麥記食早餐慶祝母親節(其實係佢鐘意食),不過個感覺都幾sweet.

大宅

今年係我第一年過母親節,感覺好特別 :-P :-P

[size=x-large]祝各位媽咪母親節快快樂樂

男爵府

2019新春慶豚圓

今年o既母親節,
我都好難忘.......因為亞女個老師邀請我去學校講故事比小朋友聽.........講完之後, 仲特登叫亞女送一束人手造既花比我,
然後同我講:
"媽咪, 我愛您!"

我感動到幾乎流眼淚呀 !!

[size=large]Happy Mother's Day to all GREAT MOMS !!

大宅

我都祝所有媽媽母親節快樂!
其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

男爵府

環保接龍勳章

我都祝各位媽媽愈來愈靚,身體健康,寶寶更見可愛健康。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

[size=x-large]母親節快樂!
我女2001年1月8日QE出世  

首頁

尾頁

跳至