親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想去東京加箱根,人哋話參加東x遊好好,但係佢嘅價錢貴康x成千蚊,係咪物有所值?

大宅

自從03年跟過東x遊l去東京,以後都唔好預我!
佢地竟然唔數人頭,又唔問人齊未就開車,差d留低我老公呀(佢去咗便利店買嘢)!好彩我上咗車咋,如果唔係咪全家留落異鄉
而且佢D hotel好渣,我覺D人成日話佢好係因為佢平(但唔知點解你個團貴過康x),同埋D行程係fully packed,由朝玩到晚(好夜至返hotel個隻 & 早morning call)後生仔咪啱哂law, 但帶住小朋友就要三思......

[ 本文章最後由 auroraszesze 於 08-6-12 16:07 編輯 ]

大宅

我呢世都唔會跟呢間!:;pppp:

我地果團有22人,返香港後有12人投訴賤人導遊,有一對夫婦仲出埋律師信,但佢地偏幫導遊又講大話,最後仲投訴到旅遊業議會!終之周旋左好耐,間死人野經旅遊業會溝通下,先賠番小費比我地!
主要都係講大話,團中有對澳洲夫婦,佢sale人賣減肥藥粉,話可以帶番澳洲,因為澳洲對藥品管制好嚴,但導遊死都話無問題,話呢d唔係藥品,因為佢自稱響紐西蘭移民返泥,澳洲夫婦就order左,後來有團友叫澳洲夫婦問清楚,一打返澳洲問,真係唔可以帶,味同導遊講唔要,但佢仍然死燦(因為d貨佢買左返泥),後尾其他團友都幫口,跟著佢就好慶,話唔買就算(態度好差)上到旅遊car,揸住個咪講,唔怕我地投訴,講左一堆廢話!我地都有錄低佢d廢話!其實當中都有多事發生,一句講到尾,成團有過半人都唔滿意條死野!

首頁

尾頁

跳至