嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

同bb用什麽方法剪頭髮最好?

想問吓各位用什麽方法同bb剪頭髮? 自己同佢剪或出街剪
如果自己同佢剪(囝囝)會用剪髮刨嗎

公爵府

Re: 同bb用什麽方法剪頭髮最好?

pccat

我bb次次都係出街剪,因為佢出世己經好多頭髮,剪咗九大次啦. 我見你bb都唔係太多頭髮,可以自己响屋企幫佢剪,用剪髮刨得架啦

別墅

Hi loloma,
呢張相喺囝囝4個月前影的, 現在d頭髮需然都唔係太多, 但就長咗好多(中間有一小撮仲24小時"樹"起), 天氣開始熱佢好大汗, 我想佢清爽d同埋睇起嚟整齊d

咁是否用大人用的剪髮刨就可以

男爵府

如果諗住同bb剪光頭,可用修眉器(要入电蕊),又貼又靚,又唔會整親呀b,我自已一個都剪到,非常方便,

大宅

Hi Catcatchong,

Can you tell where to buy the 修眉器, and how much.

Tks for adv.

EOR

別墅

Hi Catcatchong,
我只係想同囝囝剪"陸軍裝"唔係"光頭" :-P
咁係唔係一定要用刨呢? 有冇分大人用或細路用

男爵府

eor..sorry呀我都唔知,係我朋友借我用架.佢仲要係買嘢送,隻修眉器好似支筆咁架,應該唔會好貴
pccat..誤會左tim,陸軍裝就真係要用电剪

首頁

尾頁

跳至