論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

聽日會同印尼姐姐視像會議,主力照顧13個月細仔同接送3歲姐返學簡單家務

男爵府

引用:聽日會同印尼姐姐視像會議,主力照顧13個月

原帖由 最好的禮物 於 15-03-07 發表
聽日會同印尼姐姐視像會議,主力照顧13個月細仔同接送3歲姐返學簡單家務

...
問咩同上工後2個人

大宅

回覆 最好的禮物 的帖子

問乜都無用, 佢都聽唔明你講乜...初初我都預備了一堆問題, 最終無問過

伯爵府

引用:聽日會同印尼姐姐視像會議,主力照顧13個月

原帖由 最好的禮物 於 15-03-07 發表

...
印尼學校會教定佢地答d基本問題對答,你試下講下你基本要求、環境,試佢廣東話,就將問題深入小小問,你就知佢究竟明唔明你講乜

伯爵府

引用:Quote:原帖由+最好的禮物+於+15-03-07+發表

原帖由 yandy.yandy 於 15-03-07 發表
問咩同上工後2個人
都係嫁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

視像若矇查查, 無用. 如睇得清楚, 叫佢起身, 睇吓佢成個款, 係肥過陳小寶? 定瘦過徐子珊. 叫佢吸塵, 抹抬你睇吓, 係咪慢到唔郁得.

男爵府

回覆:新手明天上公司視像會議問咩?

我視像過個工人,佢好好笑容,又香港做過,本來都想請。咁我多口問佢“你會用咩洗bb奶樽?”,佢答“用消毒藥水”,之後…無請
in其他完約工人,起碼佢地識形容要烚奶樽等消毒程序…

男爵府

回覆:新手明天上公司視像會議問咩?

主要來講係唔好問啲yes no question,問得深入啲。如bb食完奶係咁喊,點處理?

首頁

尾頁

跳至