心聲留言

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好唔捨得, o岩o岩賤賣晒阿仔d玩具

男爵府

Re: 好唔捨得, o岩o岩賤賣晒阿仔d玩具

Hello Miffy, 仲記唔記得我?好耐無傾啦,您呢排點呀?
算啦,賣左玩具d錢又可以用黎買過d新玩具哩,唔好咩?成長既回憶唔係係玩具度搵家嘛,係留係您心裡家嘛係唔係?

子爵府

好媽媽勳章

囡囡出世後(現在快三歲啦)的玩具同衫仔一件都未掉過,好多仲好新,尤其是衫仔,不過我老公話要掉左部份玩具同衫仔,話太多,無地方,我都好唔捨得呀

禁止訪問

2019新春慶豚圓 2019勳章

版主

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

仔女需要既係你既愛而唔係玩具
回憶永遠都會留o係你心裡架嘛!

水晶宮

嘩..你賣
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

珍珠宮

男人四十,

wah! 架架都過千幾蚊一架, 你咁捨得既!

大宅

你地有冇影低相片啊, 我連阿仔D舊鞋都唔捨得, 見到D鞋仔越黎越大對, 好得意又好感慨, 但污穢始終要扔, 所以就唸住以後唔要既物件, 都用數碼相機影低晒, 留為紀念........

水晶宮

TszHin媽咪...
我個
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

珍珠宮

男人四十,

之但係細路仔玩具咋過....大個0左玩個d咪 你都好有米喎! :-P

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

禁止訪問

禁止訪問

別墅

.....我仔仔都好鍾意車車o架,下次有"車"送通知聲呀 :lol: :lol: :lol:

[quote]
男人四十 寫道:
嘩..你賣

大宅

我反而唔想買咁多貴玩具,所以我勁cheap,買好多好cheap既大陸玩具,佢唔玩都唔會心痛,而且襯佢未識性,未識牌子時可以買d cheap野,慳番個錢!
我諗bb大個左後,佢會想買貴野,到時慳錢會更難!

大宅

我開始教緊個仔玩 D 有收藏價值的「玩具」,佢唔玩時我玩,我都唔玩時仲可以用更高價賣番出去 ........

miffy 寫道:
屋企d玩具越儲越多, 好多仲大大件, 好阻地方, 買埋買埋, 我仔玩兩玩就唔o孔, 我老公話一路儲落去, 租個倉都唔掂, 頭先一次過賤賣晒, 幾百蚊件買番黎的玩具, 全部係chicco同tomy, 我放上yahoo賣, 個買家一次過全部要晒, 件件賣一百蚊, 件件都好新淨, 好唔捨得呀, 其實件件玩具都有佢成長的回憶。 :-( :-( :-(

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

哈哈.....咁40,你個仔大個你唸住又買d咩玩具比佢玩呀.

2j

TszHin媽咪 寫道:
男人四十,

之但係細路仔玩具咋過....大個0左玩個d咪 你都好有米喎! :-P

洋房

仔仔o既玩具都係非常多, 好想扔, 但仔仔對他的玩具好有感情. 所以我唔敢扔呀!

佢會無神神指住張相, 話:"媽咪, 我呢件玩具係邊, 你搵翻出黎丫." 個件玩具係好幾年前, 我已經.....

所以以後都要問過佢先行動.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題