美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無人飲過助助廋身茶得唔得架!!!!!

有無人飲過助助廋身茶得唔得架!!!!!而家加$10仲送杯tim,,有無人試過呀???

大宅

好媽媽勳章

Re: 有無人飲過助助廋身茶得唔得架!!!!!

我覺得唔得,減肥就一定唔得,但你當飲茶清腸胃law

洋房

我就唔係咁得喇!! :-(

大宅

我二月尾時試過兩個星期飲助助瘦身茶,只減到2磅,要食少D野同要早上飲,否則下午飲,晚上會睡不著

ALISON

民房

我都想知有沒有用,因我見到好多人都係飲助助的.

男爵府

i'm drinking too. so far (1wk already but not everyday drinking) -2 lbs la. i quit starch as well. therefore don't know -2 lbs due to the tea or no starch intake. :-P
I support autism acceptance!

複式洋房

我飲過綠茶味 效果弱同慢囉
不過你飲茶佢話要飲6-7杯?
佢都係幫手消下脂 無太多藥用成份
我飲一支中裝可樂咁多囉
做完運動飲
同飯前飯後飲
別看我一面笑意,  誰知我背後的辛痛? 別以為我樂觀天命,   我有哭不出的淚。 別向我耀武揚威,    我實在討厭世俗的價值觀... :-(

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我同意呀,因為我都係當清腸胃,同時領自己係公司飲多d水咋.

sammili 寫道:
我覺得唔得,減肥就一定唔得,但你當飲茶清腸胃law

別墅

我食extrim + 飲助助茶, 一個月減8磅.不過自己都好節制食量.早上只飲助助茶+生果.下午食清d.夜晚又食少少.食飯就唔食肉只食菜.不過慣了就得.
我曾經問過助助茶可唔可以自己溝,即用荷葉,玫瑰花同烏龍茶等不過無人回應.你地估得唔得呢?
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

男爵府

我飲過,,冇乜用!!!!!

民房

Not good, more stool only. :-(

複式洋房

我都飲過,沒有效兼頭暈

複式洋房

Hi 0530
想問吓妳由幾多磅減咗8磅呀, 因為我都想試吓妳的方法.

男爵府

畀面勳章

我今日亦開始飲用「菊花」味,不知work唔work!
有效與否,再與你們分享!

大宅

其實係唔得的, 我有個fds, 佢公司d女仔, 女人都飲, 但都減唔到..... 若果當荼飲都無壞既

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

助助廋身茶係幫助廋身的茶, 單單飲茶係減唔到肥, 但如有運動, 減食或減肥產品就有2陪功效. 說明書有清潔說明嫁,
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

首頁

尾頁

跳至