想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問怎知自己懷孕呀??

請大家指教下....thx

再想問用邊隻驗孕捧會準d嫁~~

複式洋房

Re: 請問怎知自己懷孕呀??

我之前都係用驗孕捧ga,驗到有o左跟住就去醫生到check ,但我見個醫生都係用驗孕捧。

大宅

但係用驗孕捧都未必準....會唔會嫁
仲有呢~如果有左之前係有咩徵兆嫁...

大宅

黑魔鯉 寫道:
但係用驗孕捧都未必準....會唔會嫁
仲有呢~如果有左之前係有咩徵兆嫁...

黑魔鯉,

驗孕捧有99%準確gar,你過o左m come未,如果已經過o左又未黎m,你試下買支捧捧驗下啦.........

emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

大宅

四月幾先黎過一次.....到依家仲未有呀!!!!因為我d m有時都唔係好正常....又唔知係唔係有左喎....所以咪想問下囉!!!

emily 咁我想問呢...邊隻驗孕捧會準d嫁~仲有呢!!如果有左...會有咩徵兆嫁...因為我驚如果我有左自己都唔知既話,都唔知點算呀!!!唔該你幫幫我丫.....thx
該用戶已被刪除

大宅

哦....原來係咁....

但係我d m成日都唔係好準嫁喎.....如果同老公做左之後佢又射左係入面......咁幾耐先至驗好呀!!!係唔係一星期後驗會好d嫁....

如果有左會嘔啦~乳房會有咩唔同呀!!因為我唔係好識嫁喳....我想有bb呀!!但係又咩都唔知喎....請多多指教下....thx
該用戶已被刪除

大宅

THX~~我都想呀!!

我今日係屈臣事果到睇驗孕捧有d幾平有d幾貴下...都唔知買邊樣....仲有驗孕果d試紙呀...唔知得唔得嫁呢....好似平d ,$19.90

唉...最衰我d m唔係好工常咁黎呢....我諗住一星期之後先驗呀!!!

複式洋房

maggie,

想請問身體變化 - 即係無胃口, 想嘔, 胸脹等等, 會幾時察覺到呢?

megabee

複式洋房

請問有無人可以幫忙答答呢?

大宅

曼秀雷敦都好準, M遲左一日都check到.

大宅

但係我d m唔係好準嫁~~曼秀雷敦果隻好貴嫁喎~~成二百幾蚊呀~點買得落手呀~

洋房

They are all the same except for the price. Check up at Watson, some of them usually sell at HK79.9 or HK69.9, if they are on sale - HK39.9 or HK29.9.

Recently try the paper one which on sale at HK19.9 - Bingo!!

Ah-One

禁止訪問

子爵府

2019新春慶豚圓

Don't trust on 驗孕捧. Sometimes it cannot detect on special case.

Just want to share my experience. My M was late for a week and had little bleeding for 4 days. I checked with 驗孕捧. Negative. But I checked with the doctor was positive. I remembered that my urine was orange (mixed with blood).

My baby was not stable at that moment, so it's difficult to tell her condition. The doctor said maybe it was 宮外孕. I waited for 2 more weeks to confirm my baby's inside. Luckily she was safe and now she's 19 months.

If you are not sure, go to see the doctor. Your baby and your health are much more important.

megabee 寫道:
請問有無人可以幫忙答答呢?

男爵府

黑魔鯉 寫道:
但係我d m唔係好準嫁~~曼秀雷敦果隻好貴嫁喎~~成二百幾蚊呀~點買得落手呀~

黑魔鯉
曼秀雷敦-驗孕棒, 幾呀蚊only, 唔使$2XX
$2XX嗰隻係排卵棒黎架
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

伯爵府

咁請問除左其他sisters講既徵兆之外, 仲有冇其他架? 例如胸部除左脹之外, 會好硬嗎? 會有勁胃氣嗎?

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

男爵府

可樂
平時m, 我會m前1日脹, 但bingo,胸部早左4-5日脹; 在同時我好攰, 好想訓; 分泌多咗dd; 個人好燥 & 好熱 :-P
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

伯爵府

ajbaby:
ic... thx!
咁你睇左醫生未呀? 照到小 ajbaby 未呀?

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

首頁

尾頁

跳至