興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

Upload my website

我想申請一個free of charge 既地方放我既website. 有咩好介紹, 最好係外國 (美國). tks

複式洋房

Re: Upload my website

yahoo都幾好呀

男爵府

2019勳章

kelvin_kit
tks. 但係我想個server係美國woo. 因為通常係個d人睇, server係個邊會快d, 係唔係呀?

複式洋房

但yahoo唔係有多個地區架咩?

我自己就用緊香港既,但就冇留意外國
sever係同地區會快d呀

我用過幾間免費既,都成日上唔到,又會間中死網一段日子呀

我用過tripod,f2s,kimo,hypermart,ch.tripodasia,都覺得唔好用呀,有d唔太出名既都唔記得叫咩啦

男爵府

yahoo 開圖像檔超慢呀, 又有流量限制.

男爵府

2019勳章

甘要比$$又有咩提議呀?

複式洋房

YAHOO係好多限制,初初我都成日因為咁而停網,後來我將個網拆開,包含住幾個網址咁,所以都冇咩問題

而LOAD圖我就冇留意,自己開自己個網實好快嗎,我個網都係多相既.

俾$既我就唔知呀,我整唻玩既,唔會俾$去玩呢樣呀

男爵府

我都用緊付費既, $80一年, 100mb, 都係呢度既人provide既, 不過唔知個server係咪0係美國.

男爵府

2019勳章

嘿嘿
可唔可以比d資料我呀?

男爵府

都冇咩資料架啦, $80一年, 100mb, 當時有20%discount俾BK mom, 而家唔知仲係咪呢個價! 佢BK名係ahylau, 間中都會上黎, 平時有咩野都係電郵攪掂, 如果你想我可問得佢同意然後俾佢e-mail妳直接向佢查詢.

大宅

幫我賣告白 ?

個hosting我係香港based, 都係想大家有個平,快,又穩定既hosting.

如果你d target係美國人, 用美國既hosting係快少少少少, 不過主要都要睇個hosting server 係咩config 同 traffic 有幾大.

如果你想問我個hosting既野, send pm 比我啦. 唔想好似起度sell 野咁.

男爵府

傾開講起0者, 唔介意嘛! ><

大宅

當然唔介意啦, 都仲未多謝你咁鍾意我個hosting service 添

首頁

尾頁

跳至