論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我工人 (印印) 將於星期尾可去agent 到接, 請問在接工人時, 有冇咩嘢要留意 ?

還有, 請問有冇 工人 日常エ作表 & 手則 可給我參考, thanks

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

我有一份中印既手則同時間表,但有我小朋友個名架,唔知你啱唔啱用?我都係叫agent幚我加印尼文,你可以叫agent同你做一份架!

男爵府

我的育兒心得勳章 環保接龍勳章

初到時, 要緊一d, 如果做落左要改就好難.
如有須要, 我有一份英文 & 印尼文的日常エ作表可e比你,

原文章由 AnitaHo 於 08-6-18 10:09 發表
我工人 (印印) 將於星期尾可去agent 到接, 請問在接工人時, 有冇咩嘢要留意 ?

還有, 請問有冇 工人 日常エ作表 & 手則 可給我參考, thanks

大宅

好呀, 可否 send 你个份 俾我参考呀.... thank you

pls check pm for my email address, thanks

原文章由 amysnlee 於 08-6-18 11:14 發表
我有一份中印既手則同時間表,但有我小朋友個名架,唔知你啱唔啱用?我都係叫agent幚我加印尼文,你可以叫agent同你做一份架!

大宅

好呀, 可否 send 你个份 俾我参考呀.... thank you

pls check pm for my email address, thanks

原文章由 SALLY媽媽 於 08-6-18 11:32 發表
初到時, 要緊一d, 如果做落左要改就好難.
如有須要, 我有一份英文 & 印尼文的日常エ作表可e比你,

男爵府

已經e咗, 希望幫到你啦!

原文章由 AnitaHo 於 08-6-18 12:00 發表

男爵府

我都想要呀, 可否都e俾我, 我工人8月到。

[email protected]

many many thanks!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

原文章由 AnitaHo 於 08-6-18 11:54 發表

已經send左比你啦,希望對你有用啦

洋房

回覆 #2 amysnlee 的文章

i want it too....
can u send it to me, pls

別墅

can you also send me a copy too please?
thanks.

原文章由 amysnlee 於 08-6-18 12:52 PM 發表

男爵府

已經send左比你啦, 你check下啦

原文章由 caspar_mama 於 08-6-18 15:41 發表
can you also send me a copy too please?
thanks.

男爵府

醒目開學勳章

我都想要...因為9月有人工人黎呀
而家個個衰到走去訓晏教

複式洋房

我都想要, 我工人8月尾到, 我仲係第一次請工人, 乜都唔識, thank you!

男爵府

Fiona & silvia_yu

已經e咗啦,你地check下啦!

大宅

SALLY媽媽 & amysnlee

收到了, 好有用呀... 唔該哂 !!! thanks

原文章由 amysnlee 於 08-6-18 12:52 發表

複式洋房

can you send me a copy ?
thanks

別墅

我都想要一份..thanks

email: [email protected]

大宅

I also need one, maid will come next month. Thanks a lot!

[ 本文章最後由 youjia 於 08-6-18 18:00 編輯 ]

男爵府

我都想要一份..thanks

email: [email protected]

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

if possible, may i have one? I just sign the agreement with agent. my e-mail address is [email protected]

首頁

尾頁

跳至