論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

請約滿印印要俾幾多錢?係咪一定要經Agent辨手結續?

有D Agent 話唔收我錢,有朋友又話可以自己申請,到底係點?

伯爵府

Re: 請約滿印印要俾幾多錢?係咪一定要經Agent辨手結續?

新請印印一定要經Agent,因為印尼領事館不批凖的。續約就可以自己申請。但工人未回過印尼入境處只批一年工作証等回來時在加多一年工作証。
Pet Society Email : [email protected]
Login Name : Wensi
Pet Name : Sweet

別墅

Re: 請約滿印印要俾幾多錢?係咪一定要經Agent辨手結續?

點解有D人話請約滿印印,可以唔經Agent ? Agent費約幾多先至合理?

大宅

好媽媽勳章

我今日去過3開agent,有2間收$3800,一間收$2000,我都係急找現成和約滿印印

大宅

sammili

請問你去邊三間呢, 我都係急找現成bun bun.

可否pm資料俾我. thanks.

洋房

我印印都約滿, agent 收我手續費 $3500, 印印都要收
$4500, 另外吾包 visa, 領事館, passbook 過期等等,
我覺得好吾合理, 請問我可吾可以自己出去揾過間 agent
續約, 但我印印本 passbook 係佢地到, 點算?
開心只是一種態度, 一種睇法, 用不同的心態會有不同的效果, 朋友, 你是每事埋怨還是每事感恩? 快樂與否, 取決於你自己啦!!!

首頁

尾頁

跳至