產前產後

跳至

首頁

尾頁
y

男爵府

請問邊本孕婦雜誌比較多野睇呀,thank you!

請問邊本孕婦雜誌比較多野睇呀!在那裡有得買及每月幾號出版,每本幾錢到,thank you!

子爵府

Re: 請問邊本孕婦雜誌比較多野睇呀,thank you!

我覺得「孕媽媽」唔錯呀,我以前都有睇開
裡面有好多有用o既資料,
每個月五號左右出,每本 HK$30
如果去「荷花」買過期o既就 $27
雖然話過期,不過有 d 資料都值得 keep
妳可以睇下封面介紹,有興趣先買都得
y

男爵府

Elim_mama :
唔該晒妳先

我想知除左荷花有得買之外,咁便利店同雜誌檔係未都有得買呀!昨日我係OK同雜誌檔唔見有依本孕媽媽書買喎,(昨日是9號)是否這本書多人買好快買晒,thank you!

男爵府

"MaMaBoBo" is another good choice at later stage of pregnancy.

子爵府

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章

OK、7-11同大既報紙檔都有得買,“孕媽媽”適合陀住BB時睇,“媽媽寶寶”適宜BB出世後睇。另外04年FEB號既“孕媽媽”有產後坐月食譜你可以考慮買番。
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

大宅

I also read 孕媽媽 ... quite good in contents...

Paulina
吾家三隻小豬樂融融 ;-)  ;-)  ;-)

民房

我也是看孕媽媽架. 媽媽寶寶都有看 :-P

大宅

我都係睇"孕媽媽"同"媽媽寶寶"!!
[size=large]凱澄 6月24日 出世喇!!凱盈 3月17日出世喇!!
y

男爵府

唔該晒各位先,昨日我係土瓜灣7-11同0K,報紙檔都唔見有孕媽媽同媽媽寶寶買,係未每月10號出架,thank you!

男爵府

I always get it from 7-11 before 3號... maybe they hide the magazine in somewhere, you could try to ask the store-keeper or try another store.

子爵府

有時真係幾難買到「孕媽媽」架,
因為呢雜誌唔係咁多人買,只係大肚婆買,
而且唔係個個大肚婆都買黎睇,
所以有d店唔會入,或者唔會入好多,所以真係要搵。
不過一區區唔同........
荷花就一定有,因為係佢出架嘛。

男爵府

7-11同ok都有我係呢d地方買..但一定要月頭個星期去買..因為7-11同ok都只會入3-4本...所以要快....
y

男爵府

唔該晒各位先,我真係好想睇孕媽媽書,我諗要去荷花睇下有無得買先,請問沙田個間荷花包有得買嗎,或者過左期月

大宅

荷花應該係一定有得買,如果買過左期既好似係買1-2本9折、3-5本8折、6-9本7折、10以上本5折~
y

男爵府

欣欣媽~~CatCat :
THANK YOU!

首頁

尾頁

跳至