美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問一下bobbi brown & leneige(韓國)邊隻粉底好d呢?

如題:
我本身屬於混合性skin....請指教!!

大宅

Re: 想問一下bobbi brown & leneige(韓國)邊隻粉底好d呢?

sure is Bobbi Brown that is pro. make up shop

子爵府

Re: 想問一下bobbi brown & leneige(韓國)邊隻粉底好d呢?

of course Bobbi Brown 好D...can't compare, price range is different

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 陪月勳章

Bobbi Brown is good!

[img][/img]

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

邊度有bobbi brown 粉底賣? 是否濕粉?幾多錢?thx

複式洋房

又一城,,Sogo,,
about$350...

大宅

我今日買左bobbi brown喇
但係未知好唔好用...

首頁

尾頁

跳至