心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

呢度有幾多人可以同奶奶溝得好好??

唉,,,,,,,,,我奶奶好錫bb,我好開心...
但佢有時太縱佢....
我怕佢日後會防礙我教bb!!!
點算??????????????
My dear baby--- Issac

大宅

Re: 呢度有幾多人可以同奶奶溝得好好??

我都係呀, 我奶奶, 姑奶個個都好o鍚佢, 我都覺得佢地有緃嫁, 但係如果自己真係無時間湊的話, 真係無辨法嫁喎. 如果係一日半日咪由得佢囉, 費事傷感情嫁麻

子爵府

都無計架,我奶奶都好縱啲孫(查實我老公成家都係咁),又唔捨得鬧又唔捨得鬧嗰隻,我鬧個仔都會俾佢地話既...無計,惟有就吓老人家囉,不過有時我都會同奶奶去街傾閒偈時會傾偈咁講出我既感受,依家叫做好咗好多啦,同埋可能奶奶依家都湊緊大嫂個仔(佢最細個孫),所以佢都深深感受到依家時下既小朋友係零舍曳啲,所以佢早排同我傾電話都話唔好咁縱個仔! :-P 嘻嘻...!!!

大宅

我好慶幸我奶奶好好...可能佢以前教左十幾廿年幼稚園,所以對於哉培BB好有一手,又有耐性,又玩得....

別墅

我都好慶幸自己同奶奶關係好好, 可能佢係外國返來, 個人冇咁保守, 有時候我地得閒會傾

大宅

[quote]
virginia_chau 寫道:
我都好慶幸自己同奶奶關係好好, 可能佢係外國返來, 個人冇咁保守, 有時候我地得閒會傾

別墅

你地就好啦~~
我同奶奶既關係ok 啦..
唔會鬧交....但就冇咩好傾...
最多講下bb而家點呀..叻左呀...咁囉~
somtimes, 我都會同佢講唔好咁..而家d 細路仔要教架..
she always said...唔會唔會..我地個仔唔會naughty..唔好講唔好講...唉...搵到我唔知講咩好~~
My dear baby--- Issac

伯爵府

我都好慶幸自己同奶奶關係好好, 有時候我地得閒會傾

大宅

Hi

I live with my MIL and we have a great relationship. In fact, she has more things to talk to me than to my hubby (her son!).....

:-P

首頁

尾頁

跳至