美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Physical係唔係真係$100一次做facial/減肥???

我成日見佢賣行廣告咁,係唔係真嫁,要唔要買course???
有冇人試過呀??????

大宅

Re: Physical係唔係真係$100一次做facial/減肥???

我有friendo係個度做facial, 都係好以要買course 的, 買10張的, 不過我無引證過, 都係聽佢o地講的, 但係佢o地話做得幾好, 唔會有人成日叫你買course, 唔似modern beauty咁,

大宅

Re: Physical係唔係真係$100一次做facial/減肥???

yes, join one month can enjoy every facial or 減肥
@HK$ 100.00 for every time, but you need booking on before 3 hr. first time they will sell the course to you but you can say i want to try first, second time you can enjoy every facial/減肥.

別墅

Is it very difficult to make the booking for after office hour like after 6pm Mon-Fri?

大宅

睛靈勳章

雖然無人叫你買course, 但d姐姐仔個個手勢唔同, 1個鐘facial, 只得20min係同你做, 話有按摩, 係2下到. 仲成日走左去, 平但無服務, book 時間仲衰, 約1pm,
要到1:15-20pm才到你
del

伯爵府

係啦,我就係好驚d姐姐好求其.............. :-( :-(

首頁

尾頁

跳至