媽媽會所

跳至

首頁
12345...52

尾頁
該用戶已被刪除

織冷衫(十九)之瘋癲學院

子爵府

Re: 織冷衫(十九)之瘋癲學院

[size=xx-large]

男爵府

到 ~~~~

我要出街呀 .... honey .... 我估我出到黎大約點幾兩點左右 ...... 不過, 我又要趕返屋企煮 dinner 喎 !!

大宅

[size=xx-large]到到到

大宅

honey~
咁你要幾點趕返去煮飯呀?
咁我地約係尖沙咀等啦,2點到

伯爵府

[size=large]到!!!!

:-P

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

洋房

[size=x-large]Present!!
該用戶已被刪除

子爵府

我件超幼線桃紅色終於都可以繼續織啦, 都唔知要攪到幾時
VIC: 你成日捉我地錯別定, 你一係度就要小心D打字啦

大宅

哈哈哈哈~~~~~~~
vickym你對眼係咪咁犀利啊?!?!
我自己都唔知打鬼錯
我係度睇左好耐你個兩個"嗚嗚"好耐,係度諗咪就係我打個兩個"鳴鳴"囉!!
哈哈哈~~~後尾先發現原來係嗚唔係鳴 :-P :-P :-P

vickym 寫道:
kiu媽,

係~~~ "嗚嗚"呀![quote]
kiu媽 寫道:
我個女生在福中不知福呀~~~鳴鳴~~~:-(
佢母親節個日同我d親戚講話:我唔想要我媽咪呀,唔要自己個媽咪做媽咪,因為佢好惡架,我想要舅母做我媽咪!
:-( :-(

[quote]
可樂 寫道:
kiu 媽,
你好犀利呀! 做你亞囡真係幸福呀!
[/quote][/quote]

子爵府

可樂: 你件BB袍織成點呀?????

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

present

伯爵府

織冷衫學中文~~~~

:lol: :lol: :lol:

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

男爵府

kiu媽,

唔好笑我,皆因我冇野做,又冇你地咁高level講織呀麻..咪唯有做下閒角lor! 哈~~~

563,

你又打錯字啦..係 "字" 唔係"定"呀!!

子爵府

死啦, 有風紀睇住, 真係有D緊張添, 又打錯

子爵府

標T: 你細BB係唔係女仔?????? 佢同哥哥一D都唔似樣架

伯爵府

563111,
HIHI.... 我又拆又織幾經艱苦先織好後覆及右前覆, 依家織緊左前覆... , 我最驚唔識挑返出黎織條邊呀!

563111 寫道:
可樂: 你件BB袍織成點呀?????

大宅

吉吉~
好呀!!
龍鳯褂?!過癮喎!我未見過呀,影張相俾我睇丫 ^^
Kitty&Daniel 寫道:
ast, kiu媽,
幫我睇下jenny公仔d衫幾錢同靚唔靚呀!!thanks!!
我想幫我隻jenny換衫!!佢著住個套龍鳳褂已經封晒塵lu..... :-P

男爵府

係啦吉,

咩龍鳳褂, 想look下bor...!!

子爵府

可樂: 唔使驚, 如果真係唔得, 拎黎, 我幫下你啦

首頁
12345...52

尾頁

跳至