烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

黃大仙龍翔中心的素食店???

請問佢邊款"素養" 值得一試" 呢??

有款素鴨店唔店呢?? AROUND 3 個人食

洋房

Re: 黃大仙龍翔中心的素食店???

我都想知,有冇人知?d野食貴唔貴?因為衣家好多齋鋪都好油,已經唔再清淡了! :-(

男爵府

2019新春慶豚圓

D價$唔平,D野食好迷你
所以上慈雲山食好D,又平又正

洋房

伯爵府

係咪地下果間,我去過一次以後都唔會再去,d侍應態度唔好,卡位茶錢要貴d,叫咗菜等咗一個鐘都唔黎[size=medium](仲係齋鹵味添咋),催咗幾次都話整緊好快有,等到話取消埋單碟菜至黎,仲屈我地要番碟菜,我地梗係唔肯要啦,黑口黑面幫我地埋單,攪到差d鬧大交,以後請我都唔去,仲話係齋舖!!!!!
父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

嘩!!咁大獲呀, 都係考慮第2 間了, THANKS ALL!!

男爵府

邊有咁誇張呀!

我去過好多次,d 齋 菜都冇話特別慢,環境幾好,坐卡位最正,反而我覺得侍應態度過份熱情,成日企在你旁邊問你「好唔好食」、你話食「A」佢話「B」重好,我最怕呢樣,其他就OK,價錢算貴。

大宅

我就因為屋企人關係,好多時都要去食。

我感覺係,新開張時,價錢同味道都合理!

今日,味道差,態度唔好,起菜慢,相對地就價錢貴!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題