心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

離普

尋日同老公阿b仲有幾個friend去酒樓食飯,其間阿b都好曳不停蝦抱,咁我抱阿b落地行(未識行),突然有個部長走嚟問都無問我抱起阿b行,我只好跟住,但點知佢將阿b交比佢d同事,我走上前想抱番阿b個部長攔住我,咁佢同事話帶阿b睇魚時我即刻抱番阿b,之後老公話帶阿b睇魚我無理佢,點知話帶阿b睇魚個男人又抱阿b但轉個頭見到個女人抱住我個仔行去第二到,當時我火都嚟埋過去抱番阿b並且係到鬧佢哋.
問都唔問人自己抱阿b仲交比其他人,離晒普 :-x :-x :-x :-x

等待驗證會員

Re: 離普

嘩... 咩酒家來ga? 您老公成日幫襯ga?

子爵府

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章

呢間咩酒樓黎?聲都唔聲就抱走BB,我都即刻鬧佢地。
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

子爵府

嘩~~~~~比我都火都黎埋啦!!!! :-x :-x :-x :-x
個部長做乜攔住你呀????
推開佢丫嘛!
d人都傻傻地架!!!!!

男爵府

d人咁怪o既?宜家乜人都有,唯有自己小心d ar!!

別墅

佢地咩人呢o架, 好離譜 :-x
Angela

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

有冇攪錯呀 :-x :-x :-x

子爵府

好媽媽勳章

TOO BAD!!!!!!!!!~~~~~~~

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

複式洋房

kallyly,

你做乜唔鬧鬼個部長呀,你小心d呀, 佢地三番四次想抱走你呀你唔驚ga咩?身為部長除非同你地好孰,否則應該唔會隨便抱你呀b!你下次要加倍小心呀, 呢d人唔知有乜居心ga

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我老公都係第2次去,同d人都唔熟,我同老公講請我都唔會再去.

男爵府

2019新春慶豚圓

D人真係好離普, 其實第一次係你度抱走佢時, 如果係我, 我就會即刻"渴住佢", 嘩!大佬, 點知佢係咪拐子佬呀? 咁樣成日無端端抱走人地個BB.

不過, 話時話, 因為我剛剛入

洋房

子爵府

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章

kellyly:
我想問間酒樓係邊N咩名?
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

大宅

個間酒樓d人都好"搶強"....

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

mayymlam
係炮台山好似叫中華魚頭火鍋酒家.

首頁

尾頁

跳至