意見反饋
義工

育兒好物 今日: 1|主題: 92777

邊款洗頭水可以令BB長髮髮質柔軟D呢???

大宅

國民生產總值:2723

邊款洗頭水可以令BB長髮髮質柔軟D呢???

如題

大宅

Re: 邊款洗頭水可以令BB長髮髮質柔軟D呢???

男爵府

國民生產總值:6157

我bb 24mths 啦,我就最近開始俾佢用chicco隻bb
conditioner.用左d 頭髮軟左好多架.
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

大宅

how much is it???

only the conditioner???

別墅

國民生產總值:865

有無試過施巴呢﹖我覺得用施巴嬰兒洗髮乳洗完頭﹐柔軟又不打冽﹐而家我女女洗完頭唔再怕梳頭痛痛了。

大宅

國民生產總值:2079

Mustela Baby Shampoo

大宅

我個囡係用施巴沖涼同洗頭, 乜洗頭有另一款架!!!!

幾錢???

大宅

UP

別墅

國民生產總值:615

有呀...
children shampoo<<好似係咁上下
我bb 而家用緊mustela(i am super fans)
不過,佢大d 我就轉seba 啦~~
hair再長d 先用chicco conditioner,<<我同事個女用緊都話
好好?\~
My dear baby--- Issac

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.