懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家認為開刀生風險高D定自然生風險高D?

如題, Thanks!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 大家認為開刀生風險高D定自然生風險高D?

我覺得會係開刀,因為又要落麻醉藥,一陣重手左都唔知點算!!同埋傷口都大d,又會有機會發炎,一陣個醫生手勢唔好,咁個肚真係俾埋佢lu~~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天
該用戶已被刪除

大宅

我其實都係驚呢樣野, 因我呀姨個女就係咁, 佢宜家唔悉郁同講野, 我見到呀姨同佢個女都可憐

大宅

開刀生風險在大人度, 自然生風險在bb度

子爵府

BK Milk勳章

開刀同自然生風險一樣大,自然生大人同bb各有各危險,我聽過case如下:媽媽自然分娩但係聯針時醫生發現d肉霉聯唔到,最後媽媽救唔到
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

民房

開刀當然風險大d啦,
傷口又會大d

洋房

梗係開刀風險大啦,
血都出多d啦~
我個b仔4月3號喺法國醫院出左世嘞~ 記住得閒黎睇下

大宅

自己覺得開刀風險大d∼

大宅

我得如果在私家醫院找過信譽好的醫生開刀生, 會比在政府醫院自然生穏陳, 因政府一定要你試生, 最後生唔到才會緊急開刀, 而開刀又不知手勢如何, 我朋友b.b.就是因生唔出而焗親缺氧, 雖然開刀有風險, 但自然生實在有太多不可預計的因素, 對b.b. 開刀是會安全的。

首頁

尾頁

跳至