親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

洋房

想問一啲意見,因為正計劃2015年4月中自駕遊,打算由關西空港落機後就駕車去和歌山、白濱一帶,再自駕返回大阪遊覽!
看了很多朋友都會去和歌山後再去白濱,但看過地圖是關西空港---和歌山----白濱,那麼其實先去白濱,再順路回和歌山----大阪是否可以?
另外,如果都是浸温泉,其實去2個取其1又是否可以?那區又有沒有其他地方可以逛逛?謝謝大家意見!

大宅

回覆:BBi60 的帖子

視乎你幾點落機,機場揸車落白浜要兩至三個鐘,晏晝落機我會選擇和歌山住一晚先,第二天再落白浜。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:視乎你幾點落機,機場揸車落白浜要兩至三個

原帖由 helenli 於 15-03-31 發表
視乎你幾點落機,機場揸車落白浜要兩至三個鐘,晏晝落機我會選擇和歌山住一晚先,第二天再落白浜。

...
我都係,先去和歌山住一晚,第2日朝早落白濱

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

BBi60 發表於 15-3-31 01:01
想問一啲意見,因為正計劃2015年4月中自駕遊,打算由關西空港落機後就駕車去和歌山、白濱一帶,再自駕返回 ...
無話一定去邊個先,自由行就係好自由,你 plan 個行程覺得去邊個先方便你就去邊個先啦,
要信自己!

溫泉個邊都好個人,有D人勁鐘意浸溫泉,全部酒店都溫泉酒店都得,
但如果只係想體諒下過下癮,
咁咪二選其一羅。

附近有乜景點上 google 查景點網站或人地遊記啦,
可以攞到好多 idea

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆:和歌山

我七月尾出發,會先白濱後和歌山,不過我搭下午機,到咗係機場住一晚,第二朝先自駕

I 大蚊豬   

洋房

回覆:和歌山

多謝大家意見
其實和歌山定白濱多嘢睇?

大宅

回覆:BBi60 的帖子

白浜多嘢睇/玩

首頁

尾頁

跳至