興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇左好多版都冇人講,有冇人有玩呀?

男爵府

好媽媽勳章

waicc 發表於 15-4-15 11:31
睇左好多版都冇人講,有冇人有玩呀?

我之前都有玩o架...不過已經無雕好耐喇..同你分享o下我 N o甘多年前o既傑作...就係因為呢個圖案我先會學人玩雕印仔..所以o甘多個作品之中至愛就係佢..仲雕o左一個大一個細添..

FiFiMa    發表於 16-3-16 21:35

男爵府

引用:Quote:waicc 發表於 15-4-15 11:31 睇左好

原帖由 hinhin.mami 於 15-04-15 發表
好靚丫!點解冇繼續玩呀?間唔時整個都幾開心!

男爵府

好媽媽勳章

waicc 發表於 15-4-15 13:31
好靚丫!點解冇繼續玩呀?間唔時整個都幾開心!
因為實在太用神喇...如果要玩就要等小朋友瞓晒先可以雕..再加上一雕開就唔願停手..搞到第日返工唔夠精神....仲有就係後期整咭多...自己雕o既印唔又係o甘夠用...所以多o左去買印仔返o黎....依家就連咭都無整...又變返最初o既o耆好...就係整麵包甜品...起碼小朋友有得食呀嘛...

男爵府

引用:Quote:waicc 發表於 15-4-15 13:31 好靚丫

原帖由 hinhin.mami 於 15-04-15 發表
因為實在太用神喇...如果要玩就要等小朋友瞓晒先可以雕..再加上一雕開就唔願停手..搞到第日返工唔夠精神... ...
咁又係一整親就停唔到手
我都有整下蛋糕,但我整得太屎了,所以好間唔中先整下咋

大宅

回覆:有冇人有整橡皮章?

吾識雕像皮章, 但鐘意玩stamping

男爵府

Spiderman_mama 發表於 15-4-16 08:23
吾識雕像皮章, 但鐘意玩stamping
玩stamping都好有學問
原來分好多種, 都幾得意!

大宅

新手早兩日整,失敗咗
衰係落刀雕個下

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

中學時玩過雕章,而家真係冇時間,我都有玩stamping。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

早兩日整咗本感謝咭相簿俾仔女老師,加咗兩三頁stamping。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至