懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無jm試過??
佢而家有5月優惠,$168除左45分鐘按摩之外,仲送多30分鐘腳/坐骨神經按摩,有啲心郁,因為有腰痛,不過唔知手勢如何,有試過既jm分享嗎?

無需有萬次只需一次愛 未懼流眼淚

別墅

前星期係個度做完, 我選了 facial + 熱石按腳。好細心, 手勢都好好, 原先伸腳時會抽筋, 上次做完熱石暫時做伸展都無影響到腳部抽筋。我覺得出面做個 facial 都唔止呢個價, 又包埋腳去做下都抵。

大宅

引用:前星期係個度做完, 我選了 facial + 熱石按

原帖由 wasabifashion 於 15-05-13 發表
前星期係個度做完, 我選了 facial + 熱石按腳。好細心, 手勢都好好, 原先伸腳時會抽筋, 上次做完熱石暫時做 ...
你邊間做?態度好嗎?之後會唔會hard sell你join package??

無需有萬次只需一次愛 未懼流眼淚

複式洋房

回覆:Beauty Mama按摩好嗎

我有張優惠劵可試做,你要嗎??

男爵府

引用:Quote:原帖由 wasabifashion 於 15-05-13

原帖由 薯佬太太 於 15-05-13 發表
你邊間做?態度好嗎?之後會唔會hard sell你join package??
我都想知

複式洋房

引用:有無jm試過

原帖由 薯佬太太 於 15-05-12 發表
有無jm試過??
佢而家有5月優惠,$168除左45分鐘按摩之外,仲送多30分鐘腳/坐骨神經按摩,有啲心郁,因為有 ...
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11658058

之前上網搵野見到有媽媽的評話,不過係上年的事,我自己無親身做過,唔知好唔好,純粹俾你參考。

複式洋房

引用:有無jm試過??佢而家有5月優惠,$168除左45

原帖由 薯佬太太 於 15-05-12 發表
有無jm試過??
佢而家有5月優惠,$168除左45分鐘按摩之外,仲送多30分鐘腳/坐骨神經按摩,有啲心郁,因為有 ...
我4月尾去過尖沙咀嗰間,做全身按摩&熱石,好舒服,姐姐都好細心,做完直出大堂走人,完全冇人sell,不過唔知係咪因為我當時已經34week sell 都冇用

大宅

回覆:Bakey 的帖子

上網睇過評語不太好,超級hardsell
join 左course 後好難約時間

珍珠宮

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:Beauty Mama按摩好嗎

平哦

大宅

引用:Quote:原帖由+薯佬太太+於+15-05-12+發表有

原帖由 小魔狸 於 15-05-13 發表
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11658058

之前上網搵野見到有媽媽的評話,不 ...

男爵府

呢間野好壞參半

別墅

回覆 薯佬太太 的帖子

我上次荃灣做, 服務員、美容師佢地都好好, sell 就一定有, 我都係堅持給她們一個藉口唔 JOIN 就完事, 佢地亦好客氣, 唔會黑面送我走, 我上次經驗就是這樣

首頁

尾頁

跳至