親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 大廚勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章

推介景點:Banff National Park

推介原因:四季景色怡人,尤以冬季的雪景更令人著迷;Lake Louise 上的巨型冰雕栩栩如生。

景點地址:Alberta, Canada

:cheeze:  :wave:

男爵府

ctang97 發表於 15-5-25 23:07
好靚

公爵府

好靚,去過幾次都係夏天去嘅,未試過冬天去,原來別有一番風味,有機會都要揀冬天去一次

伯爵府

畀面勳章

回覆:分享: 加拿大 Banff National Park

好靚,十几歲時去過一次,到依家都念念不忘

子爵府

畀面勳章

我都係, 好懷念, 以前自己揸十幾個鐘頭車去.....念念不忘!

別墅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆:分享: 加拿大 Banff National Park

大宅

係呀,Banff真係好靚,我又分享下

Banff

Lake Louise

Emerald Lake

Moraine Lake

Yo818    發表於 15-10-16 16:27

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

呢個係我 wish list 之一

大宅

回覆 ctang97 的帖子

temperature ?

大宅

好靚呀, 想問下你係乜月份去? 我PLAN緊下年3月去, 可惜我唔識揸車, 難度分加左....

珍珠宮

引用:Quote:ctang97 發表於 15-5-25 23:07 推介

原帖由 syling 於 15-06-03 發表
係呀,Banff真係好靚,我又分享下

Banff
好靚吖你幾月份去吖,我下年5月尾去唔知睇唔睇到噤靚嘅景色?

公爵府

noel-chan 發表於 15-11-3 14:05
五月尾已經初夏了,應該好靚了

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

大宅

noel-chan 發表於 15-11-3 14:05
我六月尾去,如果五月可能會冷又或者有D野未開,check清楚先好。

水晶宮

我四月頭去,請問國家區內的交通方不方便?

別墅

Banff really worth to go, I went in summer time, really beautiful

首頁

尾頁

跳至