親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

大板酒店3人入住應該點訂?我見2人同3人價錢差成千元,有無人試過屈蛇嗎?

禁止訪問

大宅

你睇多兩版, 就知這裡唔建議人屈蛇啦! 3個人就BOOK 3人房啦! 我見你3月開始問BOOK 房, 到現在仲講緊, 唔係化!

伯爵府

回覆:大板酒店3人入住,有無人試過屈蛇嗎

屈到,訓地下?

子爵府

好似JP 會犯法架

象牙宮

lamlamming 發表於 15-6-2 17:14
大板酒店3人入住應該點訂?我見2人同3人價錢差成千元,有無人試過屈蛇嗎?

小人仔.. 二个床柏在一起睡.

3大人, 考慮雙人加床. 會实惠D.
加床不會一千元吧.
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

請問三人房有冇推介

男爵府

請問有冇三人房的酒店推介

男爵府

回覆:lamlamming 的帖子

我見好多大阪酒店有三人房,訂唔到就airbnb訂民宿,喺呢度有好多人提過,包括我自己,第一,日本捉得好嚴,第二,請唔好影衰香港人

子爵府

如果3個大人, 比你屈你都瞓唔到啦 要玩就唔好慳

公爵府

聽過人講試過俾人叫返落黎, 因為係lift閉路電視睇到佢地

侯爵府

引用:大板酒店3人入住應該點訂?我見2人同3人價錢

原帖由 lamlamming 於 15-06-02 發表
有三人房架,吾好屈蛇

別墅

回覆:lamlamming 的帖子

你是訂package嗎?我住swisstoel預先訂兩人package ,去到要求加床,酒店四晚共收我$1550除開只是每人比多五百幾,訓得舒服又安心,唔好屈蛇啦 。

大宅

大阪 3個人 一定係 Intercontinental ,大阪站傍

我上次3個人 住一間 有 2個房間嘅套房

大宅

回覆 Baby16 的帖子

原來可以加床,唔該哂!

大宅

Neromagic 發表於 15-6-2 23:39
大阪 3個人 一定係 Intercontinental ,大阪站傍

我上次3個人 住一間 有 2個房間嘅套房 ...

等我去睇下先,唔該哂呀!

大宅

moniquechoy 發表於 15-6-2 17:17
你睇多兩版, 就知這裡唔建議人屈蛇啦! 3個人就BOOK 3人房啦! 我見你3月開始問BOOK 房, 到現在仲講緊, 唔係 ...

老實講我唔知所以上來問下啫,我唔係一心諗住屈蛇的,我3月問BOOK房野可能係早左少少,但就係因為問完發現原來大板酒店要出發前三至四個月至BOOK到,所以現在才開始正式BOOK,(之前BOOK東京的好早就BOOK到),因為臨時有朋友加入一齊去所以至要三人房,我朋友話可以屈蛇,我就係擔心所以上來問清楚D先,可能佢之前去開第二度可以,日本佢唔清楚條例所以甘講,其實如果唔鐘意可以唔好答我,唔使下下講甘樣的,呢度好多人唔明就問架啦!(唔使甘留意我出既POST的,喜歡就入來睇下答下,不喜勿插!

大宅

cfs 發表於 15-6-2 21:47
有三人房架,吾好屈蛇
明白,謝謝!(其實我都唔想屈蛇^^),岩岩有GM教左我加床

大宅

^GGmami^ 發表於 15-6-2 20:03
如果3個大人, 比你屈你都瞓唔到啦 要玩就唔好慳
我諗住訂D大間房既酒店,不過現在知可以加床或者訂雙人房同佢講三人入住加錢,我以為一定要訂三人房,因為我兩個大人訓一張,另一個自己訓甘,所以三張床無用,

大宅

333s 發表於 15-6-2 17:58
小人仔.. 二个床柏在一起睡.

3大人, 考慮雙人加床. 會实惠D.

OKOK,謝謝!

首頁

尾頁

跳至