自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前有個post話佢生日,同事無同佢講生日快樂

當時我覺得無問題,同事渣喎(未做野)

今日我同事生日,我係公司第一個講生日快樂其實係因為除左佢我係第二早到

然後,前幾日同事們已定左蛋糕,打算今日同佢慶祝(已工作半個月)

我公司同事關係都幾好

伯爵府

我地同事關係都好好架, 個個生日我地都會買旦糕比佢......下個月就到我喇

大宅

引用:我地同事關係都好好架, 個個生日我地都會買

原帖由 TRUBIMA 於 15-06-12 發表
我地同事關係都好好架, 個個生日我地都會買旦糕比佢......下個月就到我喇 ...
明知同事會買蛋糕比你 但你又要扮到5知會有蛋糕 5知有驚喜果下先難

tansyneko    發表於 15-6-12 10:19

伯爵府

leungbb_c 發表於 15-6-12 09:58
明知同事會買蛋糕比你 但你又要扮到5知會有蛋糕 5知有驚喜果下先難

...

...唔洗扮驚喜啦, 咁熟, 但見到同事笑住為你送上旦糕時, 都係由心笑出黎既.....我突然想起愛回家...GINO 生日以為同事同佢慶祝原來係冇

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

畀面勳章

我地大家都唔知大家生日..無呢樣野..@@

大宅

新公司做左5個月, 一入黎D同事就話習慣每個人生日都會買蛋糕慶祝~ 都幾WARM既

大宅

引用:新公司做左5個月,+一入黎D同事就話習慣每個

原帖由 wychan95 於 15-06-12 發表
新公司做左5個月, 一入黎D同事就話習慣每個人生日都會買蛋糕慶祝~ 都幾WARM既 ...
Me2

wychan95    發表於 15-6-12 11:07

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投

我哋公司同事關係好差。冇人會理。

首頁

尾頁

跳至