親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

我同老公都有visa,想幫兩個小朋友申請埋,是否不用預約?由申請到領回passport要幾耐?仲想問我visa在舊passport,是否帶埋新既passport一齊過關就得?thanks!

大宅

所有人整visa都要預約

如果順利既話其實第2日都會掛號收到本passport
最遲都應該幾日內

只要你舊visa有半年有效期
連同有半年有效期既passport入境就可以

別墅

回覆:小朋友申請美國簽證一問

Thx, 吉豬!其實因為我睇到under14yrs,符合條件就可以2-3點去投件,想知道係咪即是免預約!

別墅

引用:Thx, 吉豬!其實因為我睇到under14yrs,符合

原帖由 re-yan 於 15-06-17 發表
Thx, 吉豬!其實因為我睇到under14yrs,符合條件就可以2-3點去投件,想知道係咪即是免預約!

...
請問小朋友申請到未?

本人同你一樣問題,小朋友under 14,又係父母簽証未到期。

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:原帖由+re-yan+於+15-06-17+發表Thx,

原帖由 長頸鹿 於 15-12-08 發表
請問小朋友申請到未?

本人同你一樣問題,小朋友under 14,又係父母簽証未到期。
請分享應如何做?謝謝

大宅

回覆:Bbwithlove 的帖子

如果我想renew 個passport 再同2個小朋友申請.應該點做? 我的pass port 2017 一月到期. 最快可以幾時renew? thx

男爵府

回覆:小朋友申請美國簽證一問

例如10歲申請了 .個visa 可以valid 用到over 18 嗎

首頁

尾頁

跳至