跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 深井媽咪 part 2--入黎傾o下啦

係後生仔醫生定係邊個呢, 因為我睇過個個好好人, 好禮貌同埋之後會打比我follow up問我食左藥見點咁bor....

男爵府

其實 "諾健醫務中心" 係未好似有好多間gar? 好似7-11咁, 更有一間係左近!! 雖然我無去睇過, 但係好似集團式經營, 唔係咁好!!

別墅

係呀, 因之前鐘醫生不在, 同阿仔走去睇諾健,但唔ok, 如去荃灣會睇楊嘉祥, 深井鐘醫生

別墅

係呀! 唔止係follow up, 佢仲會問你隻葯啱唔啱食, 如果唔啱換到啱添, 有次屋企老人家睇佢, 換o左幾次葯都唔得, 話晒老人家, 費事 "搏", 結果換醫生!

本來我地覺得新醫生要比機會佢累積下經驗, 但係試過"腳趾尾事件"後, 我地對呢個"後生仔"醫生D印象大打折扣

希望佢謙卑D

民房

個條係人命,不是白老鼠,如果他有信心,不會這樣的, 如果看証準確,就唔會要換藥.

民房

Hi,

Grace Medical Clinic - Dr.Cheung Sze Tat also ok. He is better than what you all said. Because all the doctor you mentioned I have saw before.

別墅

請問Grace Medical Clinic 係邊度?

子爵府

哩度已經超出 2000 回應文章了! 為了配合「親子王國」的人流管制,請大家去以下的“Part 3”回應吧!

[size=medium]深井媽咪 【part 3】-- 入黎傾o下啦
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

大宅

好媽媽勳章

深井媽咪. 有否是0702BB 呀 ?

深井媽咪. 有否是0702BB 呀 ?

原文章由 jk67jk 於 06-7-25 10:24 發表

哩度已經超出 2000 回應文章了! 為了配合「親子王國」的人流管制,請大家去以下的“Part 3”回應吧!

深井媽咪 【part 3】-- 入黎傾o下啦 ...

首頁

尾頁

跳至