自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

資料下載失敗

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我已經成2個星期星期成日入唔到,或者玩玩LOADING超耐

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

(日版)自從更新ver.後, 就成日彈game, 或要入幾次先入到。
希望快D更新改善這個問題

男爵府

回覆:點解入唔到tsum tsum

係咪英文版?成日hang,扼晒我d心同錢。討厭

AC4712    發表於 15-6-22 22:47

男爵府

兩個version 情況都一樣

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唉. 大家都玩唔到

男爵府

原來真係有問題,我都係喱2-3星期左右,成日玩完一局,再loading時load 極都load唔到。

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:原來真係有問題,我都係喱2-3星期左右,成

原帖由 Toni22 於 15-06-20 發表
原來真係有問題,我都係喱2-3星期左右,成日玩完一局,再loading時load 極都load唔到。

...

我都係

別墅

我之前都有2星期入唔到,但後來比我發現將語言由英文轉繁體中文就可以入到去玩,但有時玩玩下又會停左玩唔到

侯爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我係美版,入到,但好唔穩定,玩一陣就hang晒咁,有時就load好耐都入唔到,熄app試幾次先ok

琥珀宮

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:(日版)自從更新ver.後, 就成日彈game, 或要

原帖由 phoenixM 於 15-06-20 發表
(日版)自從更新ver.後, 就成日彈game, 或要入幾次先入到。
希望快D更新改善這個問題 ...
原來你都係咁,我仲以為我屋企個wifi有問題呢!原來係隻game有問題。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 phoenixM 於 15-06-20 發表(

原帖由 ChristieMing 於 15-06-22 發表
原來你都係咁,我仲以為我屋企個wifi有問題呢!原來係隻game有問題。
唔用wifi打會好D

公爵府

畀面勳章

男爵府

點解我個Tsum Tsum 一開機會要求重新由頭玩過?之前儲落既分係哂,要由level 1 開始
請問點先可以有番之前果d記錄呢?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:點解我個Tsum+Tsum+一開機會要求重新由頭玩

原帖由 Toni22 於 15-06-28 發表
點解我個Tsum Tsum 一開機會要求重新由頭玩過?之前儲落既分係哂,要由level 1 開始
請問 ...
我都試過,我重新boot 機就冇事,你試下喇

男爵府

回覆:winniecws 的帖子

好,我試下,唔該哂!

首頁

尾頁

跳至