自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

中環新海濱
IFC & 天星對出, 摩天輪側...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

滿載香港人回憶嘅荔園,聽日下午6點正式開幕啦!

「荔園Super Summer」詳情:
日期:2015年6月26日至9月初
地址:中環龍和道九號中環海濱活動空間
開放時間:早上11點至晚上11點(6月26日下午6點開幕)
費用:免費入場,大部份遊戲須購買代幣(代幣每個$10)

$680荔園兩人快證:
包括:兩條快證手帶、兩份紀念品同40個代幣總值$400
快證手帶可以由快證通道進入12處遊戲景點,包括:「魔靈小學」、「盞鬼碰碰車」、「百厭滑梯」、「新巴城巴(開心列車)」、「吹漲動物園」、「佻皮城堡」、「鬼馬飛天椅」、「夏日溜冰場」、「咖啡杯」、「滑稽恐龍屋」、「淘氣小木馬」、「快樂叮叮船」。

園內有6個景點免費,包括「荔園城堡」、「電子哈哈鏡」等。
「魔靈小學」是全園最貴的遊戲,8個代幣玩一次,即80元;
「滑稽恐龍屋」同「快樂叮叮船」成人收取4個代幣,6歲或以下小童則2個代弊;
「盞鬼碰碰車」13歲或以上人士6個代幣,8至12歲3個代幣;
「夏日溜冰場」5個代幣。

男爵府

引用:中環新海濱IFC+&+天星對出,+摩天輪側...

原帖由 小倩 於 15-06-25 發表
中環新海濱
IFC & 天星對出, 摩天輪側...
請問座港鐡去到中環行過去可以嗎?謝謝😊

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+小倩+於+15-06-25+發表中環新

原帖由 WBB 於 15-06-25 發表
可以行到過去,預10-15分鐘

望咩呀望

男爵府

引用:Quote:原帖由+WBB+於+15-06-25+發表請問座

原帖由 bebebibi 於 15-06-25 發表
可以行到過去,預10-15分鐘
感謝妳

男爵府

引用:滿載香港人回憶嘅荔園,聽日下午6點正式開

原帖由 小倩 於 15-06-25 發表
滿載香港人回憶嘅荔園,聽日下午6點正式開幕啦!

「荔園Super Summer」詳情:
感謝妳

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 小倩 於 15-06-25 發表中環新

原帖由 WBB 於 15-06-25 發表
一條直路

男爵府

回覆:荔園位置在那裡

之前AIA嘉年華位置,好想去玩呀

首頁

尾頁

跳至