懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

How to buy Dr. Brown's 奶瓶?

How to buy Dr. Brown's 奶瓶?

Pls tell me, thanks.
太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

大宅

Re: How to buy Dr. Brown's 奶瓶?

mcrl ..... 打tel: 2834-4122 Frankiematernity, 佢地做緊半價, 至6月7日炸.

複式洋房

Re: How to buy Dr. Brown's 奶瓶?

Frankiematernity

香港銅鑼灣耀華街25號丹納中心10樓A
營業時間: 11:00am-8:00pm

如有任何問題,查詢請致電客戶服務部 Tel: 2838-3443

等待驗證會員

尋日行黃埔吉之島有得賣......

複式洋房

有無半價呀

等待驗證會員

唔多覺佢有減價牌woh.....

大宅

hkcindy
Thanks, I has been phone there, but the lady say only for special customer can be enjob the 50% off !!!
太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

別墅

請問Dr. Brown's 奶瓶有嘜好處?

大宅

畀面勳章

我想問下係唔係真係可以防嘔奶gar? 我都打算明日上去買(因為我開唔到份表格 :-P )!

等待驗證會員

我只係知用左佢亞b無"食"咁多風..... (d朋友講, 我嫌佢太多parts, 唔會用) :-P

大宅

mcrl...快d比妳email 我, 我send佢地張半價order form比妳啦, 最後今日炸.

大宅

hkcindy,

唔該可唔可以send 多份比我 thank you!!

[email protected]

大宅

maxims...sent 左啦.

男爵府

我都想要呀... 可否send 給我, [email protected]
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

大宅

smilesun...sent 左啦.

禁止訪問

大宅

hkcindy,

pls send me one copy as well, tks!
[email protected]

wootaitai,

Playtex is another brand, i got both but i like Dr. Brown better!
My baby, Geralyn 瑋瑋, was born on April 7, 2004

大宅

cece...sent 左啦.

民房

hkcindy

多謝你send給我。但我問過只有玩過網上問答遊戲才可以定購!你是否玩過呢?可否幫我定購呢?

請致電給我:81063412 Alice

大宅

alicengls...sent 左啦.

首頁

尾頁

跳至